ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σε Ηράκλειο και Αγρίνιο τα πρώτα ματς στο Κύπελλο

Σε Ηράκλειο και Αγρίνιο τα πρώτα ματς στο Κύπελλο
Κύπελλο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι πρώτοι αγώνες για την 1η φάση του Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΟΦΗ - Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο - Σπάρτη, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (14/9) σε Ηράκλειο και Αγρίνιο.

Μετά το πρωτάθλημα ξεκινάει και το Κύπελλο Ελλάδος με δυο παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (14/9) σε Ηράκλειο και Αγρίνιο. Πρόκειται για τα ΟΦΗ - Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος Σπάρτη, τα οποία ενώ ήταν να διεξαχθούν το περασμένο Σάββατο (10/9), αναβλήθηκαν επειδή το Γεντί Κουλέ και το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου δεν είχαν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι τελικά ο ΟΦΗ θα παίξει στην έδρα του, με την ομάδα του Ηρακλείου να επισημαίνει: "Η διοίκηση του ΟΦΗ, ανέλαβε όλες τις ενέργειες για την τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, στο γήπεδο του ΟΦΗ". Το πρόβλημα στο στάδιο του Αιγίου δεν λύθηκε και έτσι ο Παναιγιάλειος με τη Σπάρτη θα παίξουν στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση : "Με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για την 1η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017, μεταξύ ΟΦΗ-Αχαρναϊκού και Παναγιαλείου-Σπάρτης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/9/2016 και ώρα 14:00 στα γήπεδα «Θ. Βαρδινογιάννης» και «Παναιτωλικού», αντίστοιχα".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ως ώρα έναρξης των δύο αγώνων 14:00, αλλά στον πίνακα με τους διαιτητές εμφανίζεται τη σέντρα και των δύο αγώνων στις 16:00...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ