ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προληπτικές προσαγωγές και εντοπισμός "πολεμοφοδίων" στον Βόλο

Προληπτικές προσαγωγές και εντοπισμός "πολεμοφοδίων" στον Βόλο

Επί ποδός βρίσκονται 1.500 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα στον Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (20:30). Προληπτικές προσαγωγές, εντοπισμός και κατάσχεση "πολεμοφοδίων" κρυμμένα σε χωράφι.

Επί ποδός βρίσκονται οι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας στον Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή, οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στην παραλία του Βόλου και τα πνεύματα είναι αρκετά ήρεμα, χθες επιχείρησαν να κινηθούν με πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση κάτι που απετράπη από τις διμοιρίες που είχαν στηθεί και έγιναν κάποιες πρώτες προσαγωγές, ενώ και σήμερα τα ξημερώματα έγιναν 7 προληπτικές προσαγωγές, οι οποίοι αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Σήμερα, περίπου μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ένα χωράφι κρυμμένα στειλιάρια και κοντάρια τα οποία άγνωστοι είχαν κρύψει και τα κατέσχεσαν. Συλλήψεις έγιναν μόνο τη νύχτα της Πέμπτης σε βάρος 7 οπαδών της ΑΕΚ, για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη στον Βόλο. Περίπου 1 χλμ. πριν τα Διόδια Μαλγάρων το λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς να σημειωθούν τυχόν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται 1.500 αστυνομικοί, ανάμεσά τους και διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ από Θεσσαλία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Στερεά Ελλάδα, ενώ οι προληπτικοί έλεγχοι οπαδών είναι συνεχείς και αυστηροί.

Πηγή: news247.gr

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ