ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Pre game ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Pre game ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
Ανσαριφάρντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό μεταξύ ΠΑΟΚ - Πανιώνιου το Sport24.gr παρουσιάζει τα τελευταία νέα των δυο ομάδων και την "προϊστορία" (VIDEO).

Μετά την ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θέλει να σκοράρει στην Τούμπα έτσι ώστε να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Όλα αυτά απέναντι σε έναν πληγωμένο από τους τραυματισμούς ΠΑΟΚ που έχει ως στόχο το Κύπελλο Ελλάδας. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 19:30 ( Sport24.gr, ΟΤΕS3 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδ/νησου), Νικόλαος Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

4ος: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)

Παρατηρητής: Βασίλειος Γαβριηλίδης (Θράκης)

Δείτε αναλυτικά τι έχει γίνει το Κύπελλο Ελλάδας ΕΔΩ (διαλέξτε ποδόσφαιρο--->Ελλάδα-->Κύπελλο)

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Πανιώνιο. Λίγα τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος βέβαια έχει μικρό ρόστερ και λίγες εναλλακτικές λύσεις. Εκτός έμεινε ο Βιγιάλμπα, ενώ επέστρεψε ο Ρισβάνης. Πιθανή ενδεκάδα: Διούδης κάτω από τα δοκάρια και δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα οι: Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής. Σιώπης και Κόρμπος στα χαφ με τον Μπακασέτα λίγο πιο μπροστά. Καραμάνος, Μπαργκάν και Ανσαριφάρντ η τριάδα στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιώνιου : Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Τζανδάρης, Μασούρας, Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ, Μήτκας, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Πάμε και στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ. Πολλά τα προβλήματα για τον Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους: Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη, Χαρίση, Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέση και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα. Στα καλά νέα η επιστροφή του Λέοβατς, ο οποίος βέβαια δεν είναι 100% έτοιμος. Πιθανή ενδεκάδα: Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια και δεξιά προς τα αριστερά οι: Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Βίτορ και Σκόνδρας. Τζίόλης και Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ και στα άκρα οι Πέλκας, Μακ. Τέλος στην επίθεση οι Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λέοβατς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκας, Μακ, Κάκκο, Αθανασιάδης, και Μπερμπάτοφ.

Η "προϊστορία"

Δεκατρείς φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ μετρά 7 νίκες, ο Πανιώνιος 4 και 2 φορές είχαμε ισοπαλία. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στις 27/1 το αμέσως προηγούμενο ματς ήταν το 1998 με τον Πανιώνιο να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μοιρασμένα τα πράγματα όσον αφορά το άντερ/όβερ με το σκορ 1-0/0-1 να εμφανίζεται αρκετά συχνά.

Το προηγούμενο παιχνίδι

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ