ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πιθανώς την Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου

Πιθανώς την Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση της ΠΟΕΣΥ για απεργία Παρασκευή και Σάββατο στο πλαίσιο της 48ωρης κινητοποίησης ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενδέχεται να μεταθέσει τον τελικό του Κυπέλλου για την Κυριακή 8 Μαΐου.

Η 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αλλά και των δημοσιογράφων από το πρωί της Παρασκευής (06:00) μεταθέτει όπως όλα δείχνουν, κατά μία ημέρα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για το βράδυ της Κυριακής 8/5.

Από την Ομοσπονδία αρχικά δήλωναν αρνητικοί σε περίπτωση μετάθεσης αλλά είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα του τελικού και προτίθεται να καταθέσει αίτημα για μετάθεση του τελικού κατά μία ημέρα. Η ΕΠΟ μόλις παραλάβει το αίτημα θα το στείλει στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή που θα αποφασίσει ανάλογα και με την εισήγηση που θα έχει από την Ομοσπονδία. Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες και είναι πάρα πολύ πιθανό ο τελικός να διεξαχθεί τελικά την Κυριακή το βράδυ.

Η ΚΕΔ πάντως, το μεσημέρι της Πέμπτης όρισε και τους υπόλοιπους διαιτητές (βοηθοί, επιπρόσθετοι, 4ος) από τους οποίους μόνο ο Μιχάλης Κουκουλάκης ανήκει στο τιμ του Τάσου Σιδηρόπουλου που θα είναι ο άρχων του τελικού. Βοηθοί ορίστηκαν οι διεθνείς Ηλίας Αλεξέας από την Μεσσηνία και Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία, που είναι στην λίστα των διεθνών. Επιπρόσθετοι ορίστηκαν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα και ο Μιχάλης Κουκουλάκης.

Ο πρώτος είναι διεθνής από 1/1/2016, ο δεύτερος ήταν διεθνής μέχρι τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι ο μόνος που ανήκει στο τιμ του Δωδεκανήσιου ρέφερι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο διεθνής βοηθός Γιάννης Τουμπακάρης από την Αθήνα και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Γκρούτσης από την Κόρινθο, που δεν είναι διεθνής.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ