ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πήραν το βαθμό και την πρόκριση τα Τρίκαλα, 0-0 με Κέρκυρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα πήραν το βαθμό απέναντι στην Κέρκυρα (0-0) και ακολούθησαν τον Ατρόμητο από το δεύτερο όμιλο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σωστά ακυρώθηκε γκολ των Φαιάκων στις καθυστερήσεις.

Η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε από το τέταρτο όμιλο στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε γνωστή την Τρίτη (28/11), καθώς ο Ατρόμητος νίκησε εκτός έδρας 4-0 τη Σπάρτη.

Τα Τρίκαλα ήθελαν τουλάχιστον το βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων με την Κέρκυρα για να γίνουν η δεύτερη, τον πήραν και προκρίθηκαν στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) σε ένα κακό ματς με ελάχιστες ευκαιρίες, οι Θεσσαλοί εξασφάλισαν την πρόκριση (δεύτερη διαδοχική σεζόν που το καταφέρνουν) και οι Φαίακες έμειναν εκτός διοργάνωσης. Είναι η δεύτερη ομάδα της Super League Σουρωτή μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης που δεν συνεχίζει στο Κύπελλο.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Πήραν το βαθμό και την πρόκριση τα Τρίκαλα, 0-0 με Κέρκυρα
Πήραν το βαθμό και την πρόκριση τα Τρίκαλα, 0-0 με Κέρκυρα

Έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Γροντής πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Μίλιεβιτς, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία που υπερασπίστηκε ο Κουτζαβασίλης. Ύστερα από επτά λεπτά (13'), ο γκολκίπερ της Κέρκυρας με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε το διαγώνιο σουτ του Ντιατά.

Ο Μεληκιώτης έπιασε το σουτ ύστερα από σέντρα του Μπάουμαν στο 14ο λεπτό, αλλά ο Αθανασόπουλος σε ετοιμότητα μπλόκαρε την μπάλα. Το σουτ του Ζορμπά στο 25' δεν βρήκε στόχο, ενώ αντίστοιχη ήταν η κατάληξη και σε εκείνο του Μίλιεβιτς στο 44'.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (52'), ο Μεληκιώτης πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Αθανασόπουλου.

Στο 64', ο Γιαννίτσης σταμάτησε την προσπάθεια του Ζορμπά, ενώ το σουτ του Ανδρεόπουλου στο 68' δεν αιφνιδίασε τον Κουτζαβασίλη.

Στο 83ο λεπτό, ο Τόμιτς πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ζγκούρι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Η νησιωτική ομάδα έφθασε στο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά αυτό σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Γεωργίου ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (59' Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Ντιατά (74' Ζγκούρι).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Κόντος, Μεληκιώτης (54' Γκομές), Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Μπαλάφας), Μπάουμαν, Γρομιτσάρης.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Ατρόμητος 7 (6-1)

2. Τρίκαλα 5 (4-2)

3. Κέρκυρα 4 (6-2)

4. Σπάρτη 0 (2-13)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ