ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Περέιρα: "Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ"

Περέιρα: "Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ"
INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα είπε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δίκαια έφτασε στο νταμπλ, ευχαρίστησε τον κόσμο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στον Μίτσελ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με την Ξάνθη, τόνισε πως η ομάδα του δίκαια έφτασε στο νταμπλ, ευχαρίστησε τον κόσμο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παίκτες του για τους δυο τίτλους, ενώ αναφέρθηκε και στον Μίτσελ, ο οποίος έχει μερίδιο στα τρόπαια.

Για την εικόνα της ομάδας του και το γκολ του Ντομίνγκες: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα. Μας πίεσε ψηλά η Ξάνθη, ενώ δεν πιέσαμε εμείς όπως θα θέλαμε. Δεν επιτεθήκαμε οργανωμένα όταν παίρναμε την μπάλα. Αυτό μας έδειχνε να είμαστε ανεπαρκείς στην επίθεση.

Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στις συνεργασίες μας και καλύτεροι στην άμυνα. Μετά το γκολ του Τσόρι, έγιναν πιο άνετα τα πράγματα για μας και κερδίσαμε σχετικά εύκολα.

Όσο για το γκολ του Ντομίνγκες, ήταν πολύ όμορφο και επίσης σημαντικό από έναν ταλαντούχο παίκτη. Μας βοήθησε να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο και είναι πολύ σημαντικό που ολοκληρώσαμε με νταμπλ την σεζόν".

Για το αν δεν πέτυχε ο Ολυμπιακός κάτι που θα ήθελε ο ίδιος την φετινή σεζόν παρά το νταμπλ: "Είναι αλήθεια πως θα θέλαμε να έχουμε προχωρήσει περισσότερο στην Ευρώπη. Ήταν δύσκολο εκείνη την περίοδο να διορθώσουμε κάποια λάθη και γι' αυτό αποκλειστήκαμε νωρίς. Είμαι όμως ικανοποιημένος για το νταμπλ και την διαφορά των 13 βαθμών στο πρωτάθλημα".

Για την τοποθέτηση του κ. Λουτσέσκου ότι ο Ολυμπιακός έκανε όλες τις φάσεις γκολ, ανέφερε: "Πάντα σέβομαι τις απόψεις των αντίπαλων προπονητών. Είπα πως δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά ανεβήκαμε στο δεύτερο και νικήσαμε δίκαια".

Για το ποσοστό συμβολής του κ. Μίτσελ στην κατάκτηση του νταμπλ, είπε: "Φυσικά έχει μέρος της αξίας του νταμπλ ο κ. Μίτσελ. Μοιράζομαι τον τίτλο με τον προηγούμενο προπονητή, διότι εκείνος πέρασε τους πρώτους γύρους του Κυπέλλου και ήταν στον πάγκο μέχρι εκείνο το ματς με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όμως τους παίκτες και τον κόσμο για τον τίτλο, αλλά και τον πρόεδρό μας. Δεν ανήκουν οι τίτλοι στους προπονητές".

Για το πως θα βελτιωθεί αγωνιστικά η ομάδα του: "Υπήρχαν ματς που παίξαμε καλά και τα κερδίσαμε, σε άλλα που τα πήραμε επειδή επιμείναμε πολύ. Υπήρχαν ματς όλων των ειδών. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς. Αξίζουμε τους δυο τίτλους. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες. Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ και να φέρουμε ακόμα καλύτερους παίκτες, αλλά δείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι".

Για το αν θέλει να αφιερώσει κάπου τους τίτλους: "Θα ήθελα να το αφιερώσω στους φιλάθλους μας, στον πρόεδρό μας, στους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειές τους που κάνουν τα πάντα για να έρθουν οι τίτλοι".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ