ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέρασε ξανά από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος, 2-1 τον Παναιτωλικό

Πέρασε ξανά από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος, 2-1 τον Παναιτωλικό
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος, όπως και στο πρωτάθλημα, πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, για το κύπελλο αυτή τη φορά. Επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού και ξεκίνησε με το... δεξί στον 2ο όμιλο του θεσμού. (VIDEO)

Ένα ακόμα τρίποντο στη σεζόν για τον Πανιώνιο, ο οποίος την Τετάρτη (28/10) επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για το κύπελλο αυτή τη φορά. Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι μόνη πρώτη στον 2ο όμιλο, μετά το 2-2 της Ζακύνθου με τον Εργοτέλη.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

Γκολ: 74' Κάπελ - 10' Ανσαριφάρντ, 31' Χαλκιαδάκης

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Δουδούμης (Φθιώτιδας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Καμαρά (17' λ. τρ. Μαρκόβσκι), Κουτρομάνος, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Παπάζογλου, Μπεχαράνο (59' Ρουσκουσέδα), Πάουλο, Ρομέρο (59' Κάπελ), Μύγας, Ουάρντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Ρισβάνης (83' λ. τρ. Οικονόμου), Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ (72' Καραμάνος), Καθάριος (63' Σιώπης), Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μασούρας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τον αγώνα πρωταθλήματος θύμισε αυτός του κυπέλλου ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν... φωτιά στην κόντρα επίθεση και πλήγωσαν δύο φορές τους γηπεδούχους. Ο Βιγιάλμπα έφευγε ταχύτατα στην επίθεση και για τους αμυντικούς των "καναρινιών" ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν. Μόλις στο 10' από κούρσα του Αργεντινού από δεξιά προήλθε το 0-1. Ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Παπάζογλου και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Κακή αρχή για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, που έχασε στο 17' τον Καμαρά, που τραυματίστηκε μόνος και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στο 31' ο Χαλκιαδάκης έγραψε το 0-2 με κοντινό σουτ.

Στο δεύτερο μισό η εικόνα του Παναιτωλικού ήταν ριζικά διαφορετική. Οι παίκτες του Ματζουράκη μπήκαν με εμφανή τη διάθεση να μειώσουν γρήγορα για να ξαναμπούν στο ματς. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 74' με τον Κάπελ, έπειτα από φοβερή ενέργεια του Βιγιαφάνιες από δεξιά. Ήταν πολύ δυνατά τα μαρκαρίσματα και ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, αν ο Κύζας έδειχνε δεύτερη κίτρινη στον Ρουσκουσέδα στο 66'. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος, η ομάδα της Πλατείας άντεξε στην πίεση και πήρε τη νίκη.

Ο MVP του αγώνα

Θα επιλέξουμε τον Λεάντρο Βιγιάλμπα, ο οποίος ήταν εξαιρετικά επιδίκνδυνος για την άμυνα του Παναιτωλικού. Αν τροφοδοτούνταν περισσότερο, θα μπορούσε να είχε κάνει και άλλη "ζημιά" στους Αγρινιώτες.

Μας άρεσε

Η ευκολία με την οποία πέτυχε δύο γκολ ο Πανιώνιος. Για... πλάκα έφτασε δύο φορές στην άμυνα του Παναιτωλικού η ομάδα της Νέας Σμύρνης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν μας άρεσε

Η εικόνα του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο. Όπως και στο πρωτάθλημα, η ίδια κακή εμφάνιση, με παίκτες που τους λείπει η ψυχολογία.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ