ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέρασε από το Μενίδι ο ΠΑΣ, 2-1 τον Αχαρναϊκό

Πέρασε από το Μενίδι ο ΠΑΣ, 2-1 τον Αχαρναϊκό
ΠΑΣ Γιάννινα, πανηγυρικό INTIME SPORTS

Παρότι "χτυπήθηκε" από τραυματισμούς και έπαιζε για περίπου 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΣ νίκησε 2-1 στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό. Ο Σαπαλίδης με γκολ στο 89' χάρισε το τρίποντο στην ομάδα των Ιωαννίνων. (VIDEO)

Τους 4 βαθμούς έφτασε στον 1ο όμιλο για τους "32" του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε στο Μενίδι με 2-1 του Αχαρναϊκού, αν και έπαιζε από το 69' με αριθμητικό μειονέκτημα (αποβλήθηκε ο Κοζορώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ (είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες), ο ΠΑΣ στο 50' κατάφερε να κάνει το 1-0. Με κοντινή προβολή ο Γιάκος νίκησε τον Παγούδη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η ισοφάριση ήρθε στο 65'. Με καταπληκτική κεφαλιά του Κωστόπουλου οι "πράσινοι" έκαναν το 1-1, ενώ οι Γιαννιώτες στο 69' κλήθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο.

Δεν το έβαλαν κάτω, παρότι ο προπονητής του Γιάννης Πετράκης υποχρεώθηκε να κάνει και αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Η λύτρωση ήρθε στο 89' και ενώ ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που πίεζε για δεύτερο γκολ. Ο Σαπαλίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από κεφαλιά του Φερφελή στο δοκάρι και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2. Αυτή ήταν και η πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του ματς.

Αχαρναϊκός (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μάρης, Αθανασίου (66' Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος (77' Ιωαννίδης), Φιγκέιρα (55' Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα (66' Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (77' Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. Ηρακλής 4 (5-1)

2. ΠΑΣ Γιάννινα 4 (3-2)

2. Αχαρναϊκός 3 (2-2)

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 0 (0-5)

Η επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Αχαρναϊκός - Ηρακλής (15.00)

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ