ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέρασε από τη Βέροια ο Άρης, 3-0 τον Αιγινιακό

Πέρασε από τη Βέροια ο Άρης, 3-0 τον Αιγινιακό
Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με MVP τον Λούκα Μιλούνοβιτς (2 γκολ, 1 ασίστ) ο Άρης, νίκησε 3-0 τον Αιγινιακό για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου.

Για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου ο Άρης επικράτησε στη Βέροια με 3-0 του Αιγινιακού, αξιοποιώντας την ποιότητα του ρόστερ του. Δύο γκολ ο Λούκα Μιλούνοβιτς και μία ασίστ, με τον Καπνίδη να ανοίγει το σκορ.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ο Άρης, ο οποίος για τον 5ο όμιλο επικράτησε 3-0 στη Βέροια του τυπικά γηπεδούχου Αιγινιακού. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι «κίτρινοι» έφτασαν στην επικράτηση.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

Οι "κίτρινοι" του Νίκου Αναστόπουλου, βέβαια, θα πρέπει να προβληματιστούν για τις φάσεις που δέχτηκαν από τον Αιγινιακό, καθώς η άμυνα σε αρκετές στιγμές δεν έδειξε ισορροπία. Το ματς κρίθηκε χάρη στην ποιότητα των παικτών του Άρη, με κορυφαίο τον Σέρβο Μιλούνοβιτς, ο οποίος με μία ασίστ και δύο τέρματα ήταν ο MVP της ομάδας του.

Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Αντώνης Καπνίδης. Ο Μιλούνοβιτς, κινήθηκε από τα αριστερά, έβγαλε στον περσινό πρώτο σκόρερ του Άρη και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 1-0. Στο 71' ο Μπαργκάν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μιλούνοβιτς από κοντά σκόραρε για το 0-2. Στο 83' ο Σέρβος, με προβολή από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάτου, πέτυχετο δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο του Άρη.

Το άλλο ματς του ομίλου, το Αστέρας Τρίπολης - Βέροια, θα γίνει την Πέμπτη (27/10, 17:15), στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρι (81' Ποσίνκοβιτς), Γκατσολάρι (61' Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασσαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (65' Ρανγκέλοφ), Πατράλης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (73' Παυλίδης), Τάτος, Ανάκογλου, Ντούνης (63' Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (83' Αντρέου), Καπνίδης.

Έτσι έπαιξαν Αιγινιακός - Άρης

Πέρασε από τη Βέροια ο Άρης, 3-0 τον Αιγινιακό
Πέρασε από τη Βέροια ο Άρης, 3-0 τον Αιγινιακό

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ