ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέρασαν Αστέρας και Τύρναβος, εκτός η Καλλονή

Πέρασαν Αστέρας και Τύρναβος, εκτός η Καλλονή
INTIME SPORTS

Ο Τύρναβος και ο Αστέρας Τρίπολης έφεραν 1-1 και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ παρά το 5-0 της Καλλονής επί του Αιγινιακού, οι Μυτιληνιοί έμειναν εκτός συνέχειας.

Ένας βαθμός ήταν αρκετός για τον Τύρναβο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να "κλειδώσει" την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπερ και εγένετο, με το τελικό 1-1 στο "Αλκαζάρ" να δίνει το "εισιτήριο" και στις δυο ομάδες, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Καλλονή.

Οι Αρκάδες κατέλαβαν την πρώτη θέση με επτά βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος συγκέντρωσε πέντε, έναν περισσότερο από την Καλλονή, η οποία παρά το 5-0 απέναντι στον Αιγινιακό έμεινε στην τρίτη θέση και αποχαιρετάει νωρίς την διοργάνωση.

Ο Καραμανλής με κοντινή προβολή στο 37' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μουκάμ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αστέρα, σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, βολεύοντας και τις δυο ομάδες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ:Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Κυριάκος, Παπασάββας, Παληγεώργος, Μιλουτίνοβιτς, Ντατίδης, Γεωργίου, Σολφερερίνo.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Τιε Μπι, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντες, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Γογωνάς, Μουκάμ, Τσόφλιος.

Πεντάρα άνευ ουσίας η Καλλονή

Στο άλλο ματς του ομίλου, οι Μυτιληνιοί έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας, που τελείωσε χωρίς να πάρει ούτε έναν πόντο. Μόλις στο 3', ο Ανρί Καμαρά άνοιξε το σκορ, με τον Βλαστέλλη στο 37' να κάνει το 2-0.

Ο Αγρίτης πέτυχε το τρίτο γκολ για τις "σαρδέλες" στο δεύτερο μέρος, για να έρθουν οι Καμαρά και Ξύδας να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους, που δεν είχε όμως ουσία, αφού δεν συνεχίζει στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Άλεξιτς, Μπαρέρα, Κριπιντίρης, Πιπίνης, Βλαστέλλης, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Αγρίτης, Καμαρά, Μανούσος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Λιόλιος, Ίτσιος, Αραμπατζής, Αχαλινόπουλος Κ., Ρίκα, Πολύζος, Πέντα, Πόποβιτς, Κωστίκος, Κυνηγόπουλος.

Η τελική βαθμολογία:

Αστέρας Τρίπολης 7 (7-3)

Τύρναβος 5 (4-3)

Καλλονή 4 (7-3)

Αιγινιακός 0 (2-11)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ