ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα-Αιγινιακός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Αιγινιακός 0-0
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας τον Αιγινιακό (0-0) για το Κύπελλο Ελλάδας και οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αιγινιακός δυσκόλεψε τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη και στάθηκε αξιοπρεπώς στους "Ζωσιμάδες" αφού ανάγκασε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε "λευκή" ισοπαλία στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ και δέχτηκε πίεση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χωρίς να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Στρούνα, Ρουμπουλάκου, Μπέριος, Σκόνδρας, Κεϊτά, Αυγενικού (58' Τσουκαλάς), Βίλα, Βινσέντο (46' Τσάβες), Κοροβέσης, Γιάκος (46' Ίλιτς)

Αιγινιακός (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (65' Ζούρκος), Φερνάντες, Χατζής, Καρακατσάνης, Μιτροφ (46' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς

Διαιτητής: Φωτιάδης(Καστοριάς)

Βοηθοί: Σαραϊδάρης(Μακεδονίας), Δημητριάδης(Καστοριάς)

Κίτρινες: Κοροβέσης

Το προφίλ του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις περισσότερες ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιέζει στην επανάληψη.

Ο Αιγινιακός έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς μόλις στο 8' όταν το ψαλίδι του Φαμπίνιο, μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

Στο 17' και πάλι ο Αιγινιακός απείλησε την εστία του Σωτηρίου με σουτ του Χατζή, το οποίο μπλόκαρε ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο πριν το 30' οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς. Ο Βισέντο σε τετ α τετ απέναντι στον Τόλιο πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε πρώτος στο 52' με σουτ του Ίλιτς που έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τσάβες, μετά από πετυχημένο συνδυασμό με τους Κοροβέση και Ίλιτς, καθυστέρησε και το σουτ που επιχείρησε απομακρύνθηκε από τα σώματα των αμυντικών των φιλοξενούμενων.

Ο Σάββας Παντελίδης στο 58' πραγματοποίησε και την τελευταία αλλαγή στον αγώνα. Την θέση του Αυγενικού πήρε ο Τσουκαλάς, ο οποίος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 70' όταν σε κεφαλιά του μέσου των γηπεδούχων έδιωξε με υπερένταση ο Τόλιος.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Ίλιτς σε θέση βολής στην μεγάλη περιοχή, απομάκρυνε ο Γιαζιτζόγλου με τάκλιν και στην εξέλιξη της φάσης ο Τσουκαλάς σούταρε άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε στα τελευταία λεπτά και έχασε την τελευταία του ευκαιρία στο 87' όταν σε ατομική προσπάθεια του Τσουκαλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ο επαναληπτικός μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγινίου "Γ. Παραλυκίδης".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ