ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παράπονα για τη διαιτησία του Κομίνη

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο παρατηρητής διαιτησίας του τελικού Κυπέλλου, Γιάννης Τσαχειλίδης, καταλογίζει στον Γιώργο Κομίνη 2-3 σοβαρά λάθη στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο παρατηρητής διαιτησίας του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, Γιάννης Τσαχειλίδης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Γιώργου Κομίνη και του καταλογίζει 2-3 σοβαρά σφάλματα. Εν ολίγοις, δεν του έβαλε καλό βαθμό και ζητά την τιμωρία του από την ΚΕΔ. Το αν οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης θα το πράξουν, είναι κάτι διαφορετικό!

Συγκεκριμένα, στην φάση του 7ου λεπτού υπήρχε κάρτα που δεν δόθηκε στον Λέο Μάτος για αγκωνιά στον Πατίτο Ροντρίγκες (ίσως και κόκκινη), με τον Κομίνη να σφυρίζει απλά φάουλ. Επίσης, πέρα από το γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε στο 80ο λεπτό, το οποίο έκρινε το ματς και για το οποίο ευθύνεται πρωτίστως ο βοηθός Καλφόγλου, υπάρχει και άλλη επιλήψιμη φάση πριν.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαχειλίδη, ο Σιμόες έχει κάνει κράτημα στον Κρέσπο μέσα στην περιοχή και θα έπρεπε να έχει σφυριχτεί πέναλτι. Εν κατακλείδι. ήταν σοβαρά τα λάθη του Κομίνη και δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον παρατηρητή του τελικού.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ