ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παπαδόπουλος: "Θέλουμε ομάδα Super League στους 8"

Παπαδόπουλος: "Θέλουμε ομάδα Super League στους 8"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής των Χανίων, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο Sport24 Radio για τη σπουδαία πρόκριση των Χανίων επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ζήτησε κι άλλη ομάδα της Super League για τα προημιτελικά.

Ο προπονητής των Χανίων, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, μία μέρα μετά την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Για την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα: "Πιστεύω ότι ήταν μία μεγάλη πρόκριση. Από εκεί και πέρα κάποιες ομάδες κοιτάνε να διαχειριστούν τα παιχνίδια και της Κυριακής και της Τετάρτης, αλλά στα Γιάννινα είχα δει στις δηλώσεις τους ότι ήθελαν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό. Ο ΠΑΣ πρέπει να επαναπαύτηκε στο 2-1 του πρώτου αγώνα. Νομίζω ότι πρέπει να το περάσεις στους ποδοσφαιριστές και να το πιστέψουν. Μίλησα με την διοίκηση και τους είπα ότι αν έρθω, θα είναι για να κάτσω στον πάγκο με τον ΠΑΣ και να το χτυπήσω. Όταν είσαι μία ομάδα σαν τα Χανιά δεν έχεις την δυνατότητα να παίζεις κάθε μέρα με ομάδα Super League. Νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι είχαμε δύο παίκτες στα χαφ που μπορούσαν να κατεβάσουν την μπάλα και πήραμε τον έλεγχο. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια του|.

Για τον αν η πρόκριση είναι προσωπική του δικαίωση: "Δεν είμαι από τους προπονητές που κοιτάζουν να πάρουν ένα παιχνίδι για να πω είμαι εδώ. Η διαδρομή μας χαρακτηρίζει. Άλλοι είναι αυτοί που μας κρίνουν".

Για την κατάσταση που βρήκε τα Χανιά:" Κάποια παιδιά έχουν φύγει και ήρθαν κάποιοι άλλοι. Ίσως κάποιους να μην τους είχα αφήσει να φύγουν, αλλά ήρθαν καλοί παίκτες όπως ο Γκονζάλες. Για μένα μία ομάδα χτίζεται το καλοκαίρι, όταν έχεις δουλέψει καλά, μπορείς να ξυπνήσεις τον οργανισμό μέσα στη σεζόν. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Φωστήρα και θα γυρίσουμε για ένα ακόμα πιο δύσκολο με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι αν έχεις βάλει τις βάσεις είναι εύκολο να το διορθώσεις. Αν δεν έχουν μπει οι βάσεις από το καλοκαίρι μετά είναι δύσκολο. Και οι άλλοι που ήρθαν είναι καλοί παίκτες, αλλά είπα για τον Γκονζάλες γιατί είχε παιχνίδια στα πόδια του. Θα πρέπει να κοιτάς μπροστά, μπορεί να έχεις τα αποτελέσματα αλλά να είσαι τυχερός. Θα είσαι μία δύο φορές τυχερός, αλλά όχι πάντα. Σημασία έχει η δουλειά".

Για την κλήρωση των προημιτελικών: "Θέλουμε να παίξουμε με ομάδα Super League, γιατί εκτός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, η πρόκριση με τους υπόλοιπους θα είναι στο 50-50".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ