ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πληρώνουν και για την ασφάλεια στον τελικό Κυπέλλου

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καλούνται να πληρώσουν και για την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου στο Βόλο. Δείτε το ποσό που ζητείται για τους security που βρέθηκαν στον Πανθεσσαλικό.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνδυάστηκε από επεισόδια που έφερε βαριές τιμωρίες. Επτά τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών για τον "Δικέφαλο του Βορρά" και τρεις για την Ένωση, ενώ υπήρξε και βαρύτατο πρόστιμο.

Εντούτοις, οι δυο ομάδες εξακολουθούν να... πληρώνουν τα σπασμένα για όσα έγιναν από τους οπαδούς τους, αφού καλούνται να πληρώσουν και την ασφάλεια του αγώνα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Documento".

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η εταιρεία σεκιούριτι ζητά από την ΕΠΟ 66.200 ευρώ συν ΦΠΑ και το ποσό αυτό καλούνται να το πληρώσουν οι δυο φιναλίστ, με την πλευρά της ΑΕΚ μάλιστα να αντιδρά έντονα μέσω στελέχους της που βρέθηκε στην ΕΠΟ και του αναλύθηκε πώς προκύπτει αυτό το κόστος.

Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη, χρησιμοποιήθηκαν 293 φύλακες που έφτασαν με λεωφορείο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο Βόλο και το κόστος για τον καθένα ήταν 140 ευρώ. Επομένως, το συνολικό ποσό για την μεταφορά τους έφτασε τις 41.029 ευρώ.

Επίσης, την ημέρα του τελικού απασχολήθηκαν 48 παρκαδόροι που επίσης κοστολογούνται 140 ευρώ έκαστος (συνολικά 6,720 ευρώ), ο υπεύθυνος επικοινωνίας και συντονισμού κοστολογείται στις 10.000 ευρώ μαζί με έξοδα μετακίνησης τρεις φορές για Βόλο - Αθήνα, ενώ για εκπαιδευόμενο συνοδό ασφαλείας διατέθηκαν 1.700 ευρώ.

Το κόστος δεν σταματά εκεί. Οι στατικές φυλάξεις ξεκίνησαν τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού κι ολοκληρώθηκαν την ημέρα του αγώνα. Φυλάσσονταν διάφορα σημεία του γηπέδου και κόστισαν 777 ώρες Χ 8,7 ευρώ= 6,760 ευρώ. Έτσι, λοιπόν, φτάσαμε στο παραπάνω ποσό, το οποίο θα πρέπει να πληρώσουν οι δυο ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ