ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανθρακικός - Νίκη Βόλου 2-1(1-4 πεν.)

Πανθρακικός - Νίκη Βόλου 2-1(1-4 πεν.)
INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας τον Πανθρακικό στην διαδικασία των πέναλτι.

Το εισιτήριο για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η Νίκη Βόλου που επικράτησε του Πανθρακικού στην διαδικασία των πέναλτι. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων είχε λήξει 2-1 υπέρ της Νίκης.

Παρότι οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να κλειδώσουν την πρόκριση και το πλήρωσαν.

Στο 16' σε σέντρα του Παπαγεωργίου ο Τζάνης έπιασε την κεφαλιά δίνοντας το προβάδισμα στον Πανθρακικό. Ένα τέταρτο αργότερα ο Τζάνης σούταρε δυνατά ο Αποστολίδης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά της μπάλας ο Ιγκόρ ανενόχλητος διπλασίασε τα τέρματα για τον Πανθρακικό.

Η καλύτερη στιγμή για τη Νίκη Βόλου, πλην του γκολ, σημειώθηκε στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου όταν σε κεφαλιά του Γέσιτς η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πανθρακικός απείλησε σοβαρά τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη όταν το σουτ του Πόποβιτς μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Αποστολίδης στη γωνία του.

Στο 79΄ο Ανιέτε με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1 και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση. Μέχρι την λήξη του αγώνα σημειώθηκε μία ακόμα φάση στο 82', όταν ο Παπαδόπουλος έβγαλε την σέντρα από αριστερά η μπάλα πέρασε από δύο παίκτες των φιλοξενούμενων στην μικρή περιοχή χωρίς να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στην ημίωρη παράταση οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν κουρασμένοι και ο Πανθρακικός πίεσε για το τρίτο γκολ δίχως επιτυχία.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι με τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα να ευστοχούν σε όλα τα πέναλτι που εκτέλεσαν.

Πανθρακικός (Ά. Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Πόποβιτς, Χρήστου, Ρομέου(69' Καθάριος), Εμπόου, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Μίκουλιτς, Τζάνης(66' Χασομέρης), Σκλιοπίδης, Ίγκορ

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης(75' Ριβέρα), Γέσιτς, Ακασού, Γιώτας, Γκοτούβος, Μπιτσάκος, Ισαάκ(43' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ