ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανόπουλος: "Συγγνώμη στον κόσμο για την απογοήτευση"

Πανόπουλος: "Συγγνώμη στον κόσμο για την απογοήτευση"
INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, με γραπτή του δήλωση ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της SKODA Ξάνθη μετά το τέλος του τελικού με τον Ολυμπιακό δεν άφηναν περιθώρια για καμία παρερμηνεία. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είπε αυτά που ένιωθε όπως τα ένιωθε κατά την αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες αργότερα με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της Ξάνθης ο Χρήστος Πανόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την απογοήτευση που πήραν από το τελικό αποτέλεσμα του Κυπέλλου.

Σε αυτή ανέφερε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φανταστικούς φίλους μας που έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα ξοδεύοντας χρόνο, ψυχή και χρήμα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, είναι να τους ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη για την απογοήτευση που τους δώσαμε."

Επίσης η ακριτική ΠΑΕ με ανακοίνωση της έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρεται:

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ