ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Καρέλη και μπορεί να λέει ότι βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου. (VIDEOS)

Παίζοντας πάρα πολύ καλά κατά διαστήματα και σκοράροντας τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου και βρίσκεται με το ένα πόδι ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα στη ρεβάνς.

Οι πράσινοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Ζέκα αλλά και τους Χουχούμη, Σπυρόπουλο ενώ βρήκαν γκολ από τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Καρέλη και κατάφεραν μετατρέψουν σε διαδικαστικό χαρακτήρα το δεύτερο ματς.

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε με 10 παίκτες το παιχνίδι καθώς τραυματίστηκε ο Πράνιτς και αποχώρησε δέκα λεπτά πριν τη λήξη και ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στο 70'.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό με επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά θέλοντας να δώσει ανάσες στους παίκτες του αλλά και την εντολή να καθαρίσουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι την πρόκριση.

Ο 40χρονος τεχνικός είχε περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του από τις προπονήσεις του τριφυλλιού και από ότι φαίνεται οι παίκτες του το είχαν πάρει καθώς μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους για κάτι καλό.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός Βόλου παρέταξε την καλύτερη δυνατή σύνθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Λεωφόρο που θα του έδινε ελπίδες για την ρεβάνς στην έδρα του αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους πράσινους.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Καιρός:

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιάς), Βλάσσης Εμμανουήλ (Λασιθίου)

Τέταρτος: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Xουχούμης (71' Πράνιτς), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (69' Καρέλης), Μπεργκ (76' Κλωναρίδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Μελίσσης, Κατσίκης (82' Καπετάνος), Πινδώνης (69' Κριστόμπαλ), Μπρέσκα, Γκούρμα, Κατσιαρός, Γιαλούσης, Ρόκας, Ολίσε (50' Δεινόπαππας), Κωστούλας.

Γκολ: 48' Ατζαγκούν, 57' Μπαϊράμιμ, 74' Μπεργκ, 89' Καρέλης

Κίτρινες κάρτες: 45' Σπυρόπουλος/40' Ολίσε, 52' Γιαλλούσης, 76' Κριστομπάλ

Κόκκινες κάρτες:

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 2' έχασε την πρώτη καλή στιγμή όταν μετά από διαγώνια πάσα του Ζέκα ο Μπαϊράμι βρήκε την μπάλα με τον ώμο αλλά ο Γεωργίου έδιωξε σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι πράσινοι βρέθηκαν στην επίθεση και πάλι με τον Χουχούμη να κάνει την σέντρα από τα αριστερά τον Μπεργκ να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει μόλις έξω.

Στο 14' και πάλι μετά από κεφαλιά του Χουχούμη η μπάλα έφτασε στον Ατζαγκούν ο οποίος από το ύψος του πέναλτι γύρισε και πλάσαρε αλλά ο Γεωργίου απέκρουσε με τα πόδια και μπλόκαρε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
INTIME SPORTS

Είχαν την υπεροχή

Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, να κυκλοφορούν καλά την μπάλα αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν τον Γεωργίου. Την ίδια ώρα βέβαια κρατούσαν μακριά από την εστία τους και τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.

Η επόμενη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 43' με τον Ζέκα να βλέπει ωραία τον Μπεργκ, αυτός μπήκε στην περιοχή πλάσαρε υπό την πίεση του Μελίσση αλλά ο Γεωργίου με τα πόδια έδιωξε.

Ο Μπαϊράμι ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα δεν έφυγε από την εστία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ντίνα να παίρνει την κεφαλιά και τον Ολίσε να απομακρύνει την μπάλα.

Έκλεισε τα μάτια ο Κουκουλάκης

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
INTIME SPORTS

Στο 44' ο Μπαϊράμι και πάλι από τα δεξιά έκανε το κόρνερ η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου απομάκρυνε αρχικά με την μπάλα να φτάνει στον Σπυρόπουλο ο οποίος επιχείρησε ένα ωραίο σουτ αλλά ήταν άστοχο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε νέο κόρνερ στο 45' το οποίο εκτέλεσε και πάλι ο Μπαϊράμι από τα δεξιά, ο Ρόκα κράτησε κάτω τον Μπεργκ αλλά ο Κουκουλάκης έκλεισε τα μάτια στο καθαρό πέναλτι και έδειξε παίζετε.

Γκολ με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και με την έναρξη του δευτέρου μέρους για ένα γκολ που θα ξεκλείδωνε την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
INTIME SPORTS

Αυτό ήρθε στο 48' από τον μόνιμο σκόρερ των πράσινων στο Κύπελλο τον Ατζαγκούν. Ο Μπαϊράμι εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά έδιωξε αρχικά ο Αθανασίου αλλά στην μικρή περιοχή ο Ατζαγκούν με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για πρώτη φορά να γίνουν απειλητικοί στο 51' αλλά το σουτ του Γκούρμα έπιασε ο Κοτσόλης ενώ στο 53' νέο σουτ του Δεινόπαππα ύστερα από πάσα του Μπρέσκα έφυγε έξω.

Ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με το πρώτο μέρος έκανε γκολ τις ευκαιρίες του και στο 57' έγινε το 2-0. Ο Ζέκα από τα αριστερά έβγαλε όμορφη σέντρα ο Ατζαγκούν ήρθε ως τρέιλερ πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία έφτασε στον Μπαϊράμι. Ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 2-0.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
INTIME SPORTS

Στο 74' ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ένα ακόμη γκολ με τον Μπεργκ ο οποίος έφτασε τα 11 τέρματα την φετινή σεζόν. Ο Καρέλης πίεσε τον Κατσιαρό στα δεξιά αυτός έδιωξε πάνω στον Λαγό εκείνος έκανε την σέντρα και ο Σουηδός με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασίου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι δεν τα παράτησαν και έψαξαν για ένα ακόμη γκολ που θα έδινε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση. Στο 81' ο Καρέλης που είχε μπει ως αλλαγή στην θέση του Μπεργκ βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασίου, ζύγισε το σουτ αλλά τελικά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
INTIME SPORTS

Στο 89' όμως ο νεαρός επιθετικός των πράσινων δεν χαρίστηκε. Μετά από εκπληκτική ασίστ του Ζέκα βγήκε και πάλι τετ α τετ αλλά αυτή τη φορά σημάδεψε καλύτερα και έκανε το 4-0 για τον Παναθηναϊκό.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ αλλά ο MVP της αναμέτρησης ήταν ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος στο 100ο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα ήταν παντού και έβγαλε και πολλές ασίστ για τους συμπαίκτες του όπως στο δεύτερο και στο τέταρτο γκολ του τριφυλλιού.

Η απογοήτευση

Ο Διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κουκουλάκης σε ένα τόσο εύκολο ματς κατάφερε να κάνει αρκετά λάθη και κυρίως να μην δώσει ένα καταφανέστατο πέναλτι στον Μπεργκ στο 45' και να μην δει ακόμη κάποια σπρωξίματα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ