ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναιτωλικός - Χανιά 0-1

Παναιτωλικός - Χανιά 0-1
INTIME SPORTS

Τα Χανιά νίκησαν με 1-0 τον Παναιτωλικό για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Αγρίνιο και έβαλαν φωτιά στον 8ο όμιλο. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα οι γηπεδούχοι. (VIDEO)

Τα Χανιά νίκησαν στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό 1-0 και πήραν αβαντάζ πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές σε σύγκριση με τον αγώνα πρωταθλήματος την περασμένη Δεύτερα (22/9) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Τα Χανιά εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που δημιούργησαν και πήραν δίκαια τη νίκη.

Το νικητήριο γκολ σημείωσε στο 51' ο Πάγκαλος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν και δεύτερο γκολ.

Στο 14' σουτ του Πάγκαλου έξω από την περιοχή έδιωξε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και στο 66' ο Καραγιάννης, σε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή των γηπεδούχων, δεν πρόλαβε την μπάλα.

Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας την περισσότερη ώρα του αγώνα αλλά οι παίκτες του Μάκη Χάβου, δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Σε μία από αυτές το σουτ του Μαρτίνες στο 27', απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Κρητικών. Δείτε τις συνθέσεις και την βαθμολογία του ομίλου.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Στεφανάκος, Κόρμπος(73' Βασιλείου), Μπεχαράνο, Άλβες(58' Μορένο), Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Μήλιος(58' Φωτάκης), Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος.

ΑΟ Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος):Ρίζος, Γκούμας, Παγώνης, Καραγιάννης(85' Εσόνο), Καραλής(61' Καμινιώτης), Κρητικός(87' Γουέλκαμ), Κοντεών, Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Μανωλάς, Γκότοβος.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

8ος ομίλος

Βαθμολογία

Παναθηναϊκός 3

Χανιά 3

Παναιτωλικός 0

Ολυμπιακός Β. 0

Δείτε τις βαθμολογίες των ομίλων της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ