ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάει για 17 Μαρτίου η κλήρωση των ημιτελικών

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Η Παρασκευή 17 Μαρτίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία για την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος όπου αναμένεται να προκύψουν δυο σπουδαία ντέρμπι ανάμεσα στους τέσσερις του "Big 4".

Η τετράδα των ομάδων που θα βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου και έτσι το "Big 4" για πρώτη φορά μετά το 1949 θα βρίσκεται και πάλι στα ημιτελικά του θεσμού.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα προκύψουν δυο ντέρμπι από την κλήρωση ανάμεσα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Βέβαια το ερώτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πότε θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών και πότε θα γνωρίζουμε τα δυο ζευγάρια. Σίγουρα αυτή δεν θα γίνει την Παρασκευή 3 Μαρτίου και οι άνθρωποι της ΕΠΟ προσανατολίζονται να την κάνουν την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Θα γνωρίζουν έτσι τότε και το αν ο Ολυμπιακός θα έχει υποχρεώσεις στο Europa League έχοντας αποκλείσει η όχι την Μπεσίκτας. Σε αυτή την περίπτωση οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν δυο ακόμα ματς στην Ευρώπη στις 13 και 20 Απρίλη και η ΕΠΟ δεν θα μπορεί να ορίσει εκείνες τις ημερομηνίες της αναμετρήσεις του Κυπέλλου.

Αν δεν έχει προκριθεί όμως τότε οι συγκεκριμένες ημερομηνίες θα είναι ελεύθερες και η ΕΠΟ θα μπορεί να κάνει το πρόγραμμα της χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Να θυμίσουμε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6 Μαίου και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ