ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όσα έγιναν πριν το ματς στην Τούμπα

Όσα έγιναν πριν το ματς στην Τούμπα

Διαβάστε αναλυτικά ό,τι συνέβη πριν την έναρξη του ημιτελικού ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα. Η 75λεπτη καθυστέρηση, οι φωτοβολίδες, τα ψάρια, οι δηλώσεις Θεοδωρίδη και ο... τερματοφύλακας Ιβάν.

Και τι δεν έγινε μέχρι να ξεκινήσει τελικά ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα! Ένας αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:00 και η σέντρα έγινε εντέλει στις 21:15.

Οι οιωνοί δεν ήταν καλοί από νωρίς. Περίπου στις 19:00, όταν η αποστολή του Ολυμπιακού έφτανε στο γήπεδο της Τούμπας, ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και αστυνομικών δυνάμεων . Για περίπου δέκα λεπτά είχαμε χρήση δακρυγόνων, ενώ στη συνέχεια, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν θέση μπροστά από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είχε γίνει αποπνικτική. Το αποτέλεσμα ήταν να λιποθυμήσει ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, προφανώς από τη χρήση δακρυγόνων και να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

"Κάηκε" η Τούμπα

Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, εκατοντάδες φωτοβολίδες και καπνογόνα εκτοξεύθηκαν από τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλάζοντας... χρώμα στο γήπεδο και μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα.

"Μας κάψανε τον πάγκο!"

Η όλη κατάσταση εκνεύρισε τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έκανε λόγο για ακατάλληλες συνθήκες . Επιπλέον, τόνισε πως κάηκε ο πάγκος του Ολυμπιακού, στον οποίο μάλιστα υπήρχαν αρκετά κιλά γαύροι!

Όσα έγιναν πριν το ματς στην Τούμπα
INTIME SPORTS

" Μας έκαψαν τον πάγκο, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός, αυτό είναι η τρομοκρατία. Είναι ντροπή και αίσχος, δεν μπορεί να παίζεται ποδόσφαιρο έτσι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες

Οι συνθήκες που επικρατούσαν, ανάγκασαν τον διαιτητή, κ. Μάνταλο, να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια , μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Αυτό συνέβη με δυσκολία, αφού λίγο πριν μπουν στη φυσούνα, συνάντησαν αντίσταση.

Αντικείμενο και στον Σαββίδη!

Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώθηκε όταν ο Ιβάν Σαββίδης δέχθηκε αντικείμενο , ενώ είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να δει τι συνέβαινε. Πάντως, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ απέδειξε ότι διαθέτει πολύ καλά αντανακλαστικά, αποκρούοντας το... ιπτάμενο αντικείμενο.

Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε μετά από μία ώρα κι ένα τέταρτο καθυστέρησης, αφού από τη στιγμή που ξαναβγήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ο κ. Μάνταλος έδωσε περίπου 20-25 λεπτά χρόνο προθέρμανσης στους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ