ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οριστικό: Το Σάββατο (6/5) στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό ο τελικός!

Οριστικό: Το Σάββατο (6/5) στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό ο τελικός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και υπήρξε σενάριο αναβολής του τελικού Κυπέλλου το Σάββατο (6/5) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τελικά αυτός θα διεξαχθεί κανονικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 20:30, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή (3/5) σύσκεψη.

Δεν αλλάζει τελικά η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αν και έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ως πρόταση στον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήση Βρύζα. Τελικά, η μάχη των δυο "Δικεφάλων" με φόντο το τρόπαιο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (6/5) στις 20:30, όπως αρχικά είχε αποφασίσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και δεν αλλάζει τίποτα από το αρχικό πλάνο.

Τα εισιτήρια στις δυο ομάδες θα δοθούν σήμερα (από 8.000 για κάθε ομάδα συν κάποιες προσκλήσεις), ενώ συζητήθηκε το πώς θα γίνουν οι έλεγχοι της αστυνομίας από την Αθήνα προς τον Βόλο για τους οπαδούς της ΑΕΚ και από την Θεσσαλονίκη προς τον Βόλο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Από 'κει και πέρα, όλα τα άλλα ανοιχτά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις κάμερες, το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, την τοποθέτηση καθισμάτων, τις χημικές τουαλέτες, το Ίντερνετ, τον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο, οι εμπλεκόμενες πλευρές θεωρούν ότι θα τα λύσουν μέσα στον απαιτούμενο χρόνο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει... παράταση για τη διεξαγωγή του ματς ή στο ακραίο σενάριο αλλαγή της έδρας.

Εν ολίγοις, ο τελικός θα γίνει κανονικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ελπίδα να κυλήσουν όλα ομαλά και να πάνε κατ' ευχήν και σύμφωνα με το σχέδιο των αρμοδίων και της αστυνομίας. Τα προβλήματα παραμένουν, δεν έχουν λυθεί σε καμία των περιπτώσεων ακόμα, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα λυθούν!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ