ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οριστικό: Άλλαξαν οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου στον τελικό!

Οριστικό: Άλλαξαν οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου στον τελικό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι άλλαξαν οι βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου ενόψει του τελικού Κυπέλλου, με τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά να βρίσκονται στο πλάι του, ενώ άλλαξε και ο τέταρτος, καθώς ορίστηκε ο Πετρόπουλος.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε βήμα πίσω προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και να γίνει κανονικά ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Τρίτη (17/5, 20:30) στο άδειο ΟΑΚΑ.

Ύστερα από συνεννόηση και με την FIFA, οι βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου άλλαξαν και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο πλέον για να γίνει επιτέλους ο αγώνας και να ολοκληρωθεί η διοργάνωση που έχει περάσει από "χίλια κύματα". Μια διοργάνωση παράδειγμα προς αποφυγήν ως προς την τέλεσή της την φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος ρέφερι θα έχει μαζί του τους βοηθούς του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Ευθυμιάδης και ο Κωσταράς ορίστηκαν να βρίσκονται μαζί του αντί του Αλεξέα και του Πετρόπουλου, ενώ άλλαξε και ο τέταρτος, αφού ορίστηκε ο Πετρόπουλος αντί του Τουμπακάρη. Οι Κουκουλάκης και Αρετόπουλος θα είναι οι δυο επιπρόσθετοι επόπτες στις τελικές γραμμές.

Έτσι, λοιπόν, όλα οδηγούν σε οριστική λύση για να γίνει κανονικά ο τελικός και να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Με την ελπίδα βέβαια να μην απασχολήσει καθόλου η διαιτησία μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου.

Photo Credits: Action Images

Αλλάζουν οι βοηθοί του τελικού

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. της Super League!

Ο τελικός και τα σενάρια των playoffs

Συμφωνία των "2", αντιδρά η ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Βάλτε όποιους θέλετε

Ο Παναθηναϊκός συζητά για τα play offs υπό όρους

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ