ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-0

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-0
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΛ, αλλά σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη στη Λάρισα πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η λευκή ισοπαλία μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ, ευνόησε τον πρώτο που σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη στο πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα, εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έπαιξε έξυπνα και την... παγίδευσε

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στη Λάρισα, έφερε και την αλλαγή προπονητή στη σημερινή φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς την απομάκρυνση του Αλέκου Βοσνιάδη διαδέχτηκε η επιστροφή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Στο Βόλο, ήταν η ΑΕΛ που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τους Στεφανίδη και Μπλέντι στο 2' και στο 16' αντίστοιχα, αλλά ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Βόλου, αυτός που έφτασε πιο κοντά στο να ανοίξει πρώτος το σκορ με τον Μπιτάνγκ δύο φορές, να απαντά ουσιαστικά στις επισκέψεις της ΑΕΛ.

Και οι δύο ευκαιρίες του Ολυμπιακού Βόλου προήλθαν από αδράνεια των αμυντικών της ΑΕΛ, με τον Μπιτάνγκ να αστοχεί ισάριθμες φορές, τη δεύτερη εκ των οποίων πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, από πλεονεκτική θέση.

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-0
INTIME SPORTS

Με τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ κατάλαβε ότι τα περιθώρια στένευαν καθώς είχε σπαταλήσει ανώφελα το πρώτο, και απείλησε με την... αλλαγή. Ο Ηλίας Αναστασάκος απέτυχε με δύο προσπάθειες σε διαδοχικά λεπτά (46',47') να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, καθώς Μακρυδημήτρης και Κολίτσι απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Ο Νικολιάς απάντησε στο 55', υπενθυμίζοντας την παρουσία των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο μετά από δέκα λεπτά παθητικού παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο.

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-0
INTIME SPORTS

Ο Μπιτάνγκ συνέχιζε να πυροβολεί από όποιο αφύλακτο από την άμυνα της ΑΕΛ σημείο έβρισκε, αλλά στόχο δεν έβρισκε, όπως στο σουτ που επιχείρησε στο 69'.

Η ΑΕΛ στο τελευταίο τέταρτο ξεκίνησε να πιέζει ασφυκτικά και στο 82' ο Νεμπεγλέρας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του, με τον Κολίτσι να του αρνείται το γκολ.

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-0
INTIME SPORTS

Η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΛ δεν άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου κάθισε πάνω στο προβάδισμα που είχε, παγίδευσε τη φιλοξενούμενη ομάδα και τελικά ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσι, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ, Νικολιάς (69' Ρόκας), Μέζα (85' Θέος), Κούτσι (91' Διαμαντόπουλος).

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Πινδώνης (67' Μάινθ), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (46' Αναστασάκος), Σουάνης (55' Καρανίκας), Περίκο, Στεφανίδης.

Γκολ: -

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Παρασκευή (12/9)

Λαμία 1964 - Ηρακλής 2-1 [0-1]

Φωκικός - ΑΕΚ 0-1 [0-4]

Oλυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-0 [1-0]

Σάββατο (13/9)

Φωστήρας - Νέος Αχαρναϊκός (0-0) (16:30)

Επισκοπή - Ηρακλής Ψαχνών (1-1) (16:30)

Aπόλλων Σμ. - Καλλιθέα (1-1) (17:00)

Κυριακή (14/9)

Πανηλειακός - Παναχαϊκή 2005 (0-3) (16:30)

Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα ΑΕ (1-0) (16:30)

AO Τραχώνων Αλίμου - Χανιά (0-4) (16:30)

Εθνικός Γαζώρου - Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) (16:30)

Τύρναβος 2005 - Πιερικός (1-0) (16:30)

Aγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός (0-0) (16:30)

* Σε αγκύλες στα παιχνίδια της Παρασκευής, τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων

Δείτε εδώόλες τις πληροφορίες σχετικά με το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου και εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της πρώτης φάσης

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ