ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 0-1

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 0-1
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με την νίκη και τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο χάρη στο γκολ του Ατζαγκούν. Θετική η παρουσία του Νιγηριανού αλλά και των Μπαϊράμι, Στιλ. (video)

Ο Παναθηναϊκός είχε όρεξη και ουσία και μπήκε με το δεξί στην προσπάθεια διατήρησης του τίτλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ατζαγκούν στο 18' σε ένα παιχνίδι όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τρεις και τέσσερις φορές ενώ απειλήθηκαν ελάχιστα.

Το κέρδος όμως για τον Γιάννη Αναστασίου δεν ήταν μόνο οι τρεις πόντοι αλλά και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη που δίνει ένα μίνι σερί στους πράσινους αλλά και η παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών.

Οι Ατζαγκούν, Μπαϊράμι και Στιλ έδειξαν να αρπάζουν την ευκαιρία έχοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ενώ και ο Πράνιτς έδειξε καλύτερος από ότι σε άλλα παιχνίδια.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νιγηριανό πλην του όμορφου γκολ που σημείωσε ήταν μέσα και σε άλλες φάσεις ενώ έβγαλε και πίεση στον αντίπαλο κάτι που θέλει ο 41χρονος τεχνικός. Όσο για τον Σουηδό στα 75' λεπτά που αγωνίστηκε ήταν πολύ δραστήριος με κινήσεις τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της επίθεσης ενώ και πάλι είχε πολύ καλά στημένα.

Τέλος και αναφορικά με τον Στιλ μπορεί να ξεκίνησε με μια λάθος έξοδο και να χρειάστηκε να επέμβει τέσσερις-πέντε φορές αλλά όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και καλύτερος και ιδίως στα τελευταία λεπτά δήλωσε παρών.

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να δείχνουν αρκετά ορεξάτοι και με την διάθεση να καθαρίσουν από νωρίς το ματς και να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Στο 8' ο Πράνιτς από αρκετά μακριά επιχείρησε το σουτ με τον Κολλίτση να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο 11' ο Μπαϊράμι βρήκε υπέροχα τον Πέτριτς τετ α τετ με τον Καλλίτση. Ο Κροάτης φορ των πράσινων πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων βρήκε την μπάλα, αυτή πήρε ύψος κατευθύνθηκε προς την κενή εστία αλλά ο Γιαλλούσης με ψαλιδάκι πριν περάσει την γραμμή απομάκρυνε.

Στο 13' ο Μπαϊράμι και πάλι εκτέλεσε το κόρνερ ο Πέτριτς πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή ήταν κακή και έφυγε άουτ.

Γκολάρα από Ατζαγκούν

Πέντε λεπτά αργότερα όμως οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Πράνιτς έκανε μια βαθιά μπαλιά προς τον Πέτριτς η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου έδιωξε αλλά ο Ατζαγκούν ακολούθησε την δάση πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε πάνω από τον Κολλίτση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το τριφύλλι απείλησε και πάλι όταν ο Κλωναρίδης μπήκε στην περιοχή πήγε να σουτάρει και κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Ζέρη. Στο 20'΄ο Ατζαγκούν δεν έκανε σωστή πάσα στον Πέτριτς που έμπαινε μόνος του στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 22' όταν ο Κούτσι βγήκε πλάγια δεξιά, έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά πάνω από την εστία. Στο 26' ο Στιλ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα σουτ του Θέου.

Καλή στιγμή με Κλωναρίδη

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε και πάλι στον Παναθηναϊκό και ήρθε στο 45' όταν ο Πέτριτς από τα αριστερά με μια υπέροχη τρίπλα άδειασε τον αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή έδωσε στον Κλωναρίδη αλλά το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Κολλίτσης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή όταν στο 48' ο Μέζα βρήκε τον Κορνελάτο αυτός έκανε το σουτ από τα αριστερά με την μπάλα να πηγαίνει απελπιστικά έξω.

Στο 49' ο Πράνιτς δεν αξιοποίησε την πολύ ωραία ενέργεια και κίνηση του Χουχούμη από τα αριστερά καθώς έκανε το τσαφ στο σουτ που επιχείρησε ενώ στο 54' το σουτ του Κουτρουμπή έφυγε έξω.

Η επόμενη καλή στιγμή για τους πράσινους ήρθε στο 57' όταν ο Πέτριτς έκανε ωραία κίνηση βγήκε τετ α τετ αλλά ο Καλλίτσης τον πρόλαβε και με προβολή έστειλε την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Κροάτη και να φύγει έξω.

Δοκάρι με τον Μπούι

Στο 60' της αναμέτρησης ο Γιάννης Αναστασίου έριξε στο ματς τον Μπούι αντί του Πράνιτς που βγήκε κουτσαίνοντας και στο 64' μπήκε ο Δώνης αντί του Πέτριτς ενώ ο τεχνικός των πράσινων έδωσε την εντολή για ρόμβο στην μεσαία γραμμή.

Το τριφύλλι έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 στο 66' όταν ο Δώνης πέρασε ωραία την μπάλα στον Μπούι ο οποίος βγήκε από τα αριστερά αλλά το σουτ με το αριστερό βρήκε την δεξί κάθετη δοκό του Καλλίτση και απομακρύνθηκε.

Δήλωσε παρών ο Στιλ

Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους και ήρθε στο 80' όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Πινάρες ανενόχλητος έπιασε το βολέ η μπάλα έσκασε και στο έδαφος αλλά ο Στιλ έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε.

Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 83' με τον Καρέλη, την τελευταία αλλαγή του Αναστασίου, να βγαίνει τετ α τετ με τον Καλλίτση αλλά να σουτάρει έξω.

Η τελευταία φάση του ματς άνηκε στους γηπεδούχους με τον Πινάρες στο 92' να επιχειρεί το συρτό σουτ, την μπάλα να κοντράρει στον Λαγό, και τον Στιλ όμως να μην αιφνιδιάζεται και να αποκρούει την μπάλα.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Σκόρερ: 18' Ατζαγκούν

Ολυμπιακός Βόλου: Κολλίτσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας (63' Νικόλιας), Πινάρες, Θέος (47' Κορνελάτος), Ζέσους, Μπιτάνγκ, Κούτσι (76' Διαμαντόπουλος).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63' Μπούι), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (75' Καρέλης), Κλωναρίδης, Πέτριτς (65' Δώνης).

8ος όμιλος

1) Παναθηναϊκός 3 (1-0)
2) Παναιτωλικός 0 (0-0)
3) Χανιά 0 (0-0)
4) Ολυμπιακός Βόλου 0 (0-1)

Θυμηθείτε όλα τα αποτελέσματα του Κυπέλλου

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ