ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός-Ξάνθη: Τα 7+1 βίντεο που πρέπει να δεις

Ολυμπιακός-Ξάνθη: Τα 7+1 βίντεο που πρέπει να δεις

Ο τελικός Ολυμπιακός-Ξάνθη μέσα από την κάμερα του Sport24.gr. Οι γκολάρες Ντομίνγκες και Φορτούνη, ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο τέλος του αγώνα, το δημοψήφισμα... παραμονής για Φουστέρ και όχι μόνο!

Μοιάζει ένα τελικός συνηθισμένος. Ένα φαβορί να επικρατεί σχετικά εύκολα απέναντι σε ένα αουτσάιντερ, όπως έκανε ο Ολυμπιακός με το 3-1 κόντρα στην Ξάνθη. Ακόμα όμως και στο "συνηθισμένο", υπάρχουν στιγμές που ξεχωρίζουν και αξίζουν να προβληθούν.

Καταγράψαμε αρκετά λεπτά βίντεο, είναι η αλήθεια χθες στο ΟΑΚΑ. Αλλά εδώ δεν θα σας δείξουμε τα... συνηθισμένα. Αφήνουμε πχ στην άκρη την απονομή που κράτησε σχεδόν 7 λεπτά. Άλλωστε οι πρωταγωνιστές ήταν χαμένοι στους επίσημους. Που είναι οι καλές εποχές που σήκωναν την κούπα στον φυσικό τους χώρο, το χορτάρι; Εκεί όπου τους έβλεπαν όλοι, από κάθε γωνιά της κερκίδας....

Την ποδοσφαιρική "αλητεία" όμως του Ντομίνγκες δεν γίνεται να μην την δεις από ακόμα άλλη μία οπτική γωνία. Όπως και την γκολάρα του Φορτούνη. Αξίζει να ακούσεις το ΟΑΚΑ να δονείται στους ρυθμούς του "Νταβίδ Φουστέρ". Η' το πώς υποδέχεται ο πάγκος του Ολυμπιακού τον Τσόρι.

Αλλά και τις σκηνές με τη λήξη του αγώνα. Αναλυτική περιγραφή πιο κάτω. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε στον τελικό μέσα από τα μάτια του Sport24.gr!

1) Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ

Ξεκινάμε χωρίς πολλά λόγια από το γκολ του Τσόρι. Είχαμε την έμπνευση να μην πατήσουμε το stop σε επίθεση της Ξάνθης που καταγράφαμε. Για τα υπόλοιπα, την έμπνευση την είχε ο...

2) ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΡ

Για την ακρίβεια η λαϊκή απαίτηση να μείνει ο Νταβίδ στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης που άκουσε το όνομά του πιο δυνατά, ακόμα και από του Τσόρι. Δείτε τι έγινε στην αλλαγή του.

3) ΓΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Ο νεαρός μπήκε αλλαγή και δεν έχασε την ευκαιρία. Ούτε εμείς να καταγράψουμε ζωντανά την άψογη εκτέλεση φάουλ με την οποία η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

4) H ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΙ

Ο Ντομίνγκες γίνεται αλλαγή και ακούει και αυτός ρυθμικά το όνομά του. Σάββας Θεοδωρίδης και Βίτορ Περέιρα τον περιμένουν στον πάγκο για να τον αγκαλιάσουν.

5) TA "AX" TΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Γυρίζουμε στο πρώτο μέρος. Η Ξάνθη είχε τις στιγμές να ανοίξει το σκορ. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τρεις ευκαιρίες που γέμισαν με "αχ" τις θρακιώτικες εξέδρες...

6) ΦΡΑΝΚΟ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΡΜΑ

Για πολλούς ο τελικός κρίθηκε στο πρώτο γκολ. Δεν το καταγράψαμε καθώς δεν περιμέναμε το λάθος του Μπέρτου αλλά προλάβαμε τον Χάρα να το πανηγυρίζει στο κόρνερ. Ο ίδιος στο ίδιο τέρμα είχε κρίνει τον προημιτελικό με την ΑΕΚ. Απλά πήγε στο άλλο κόρνερ.

7) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ένα βίντεο που χώρεσε πολλές ξεχωριστές στιγμές. Αρχικά καταγράψε τις αντιδράσεις στον πάγκο του Ολυμπιακού στο τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη. Οι πρώτες αγκαλιές των νταμπλούχων. Ένας παίκτης όμως προτιμά να συγχαρεί πρώτα έναν προς έναν όλους τους αντιπάλους! Ποιος άλλος; Νταβίδ Φουστέρ. Ακολουθεί η αποθέωση των ηττημένων από τους φιλάθλους της ομάδας τους. Μικρή παρένθεση με τις αγκαλιές των νικητών και τον πανευτυχή Σαντάνα. Για να έρθει το θερμό χειροκρότημα φίλων του Ολυμπιακού, μπροστά μας, προς τους παίκτες της Ξάνθης. Κλείνουμε με την υπόκλιση στους νικητές.

+1 Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΤΕΨΗΣ (ΜΟΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ)

Τελικά, μέχρι να ανέβουν όλα τα βίντεο, αποφασίσαμε να βάλουμε και την απονομή. Κόψαμε σχεδόν όλη τη διαδικασία, κρατώντας τη στιγμή της στέψης. Αλλά μόνο κύπελλο θα δείτε, γιατί όπως είπαμε και στην αρχή, οι πρωταγωνιστές χάνονται μέσα στους επίσημους. Α, ρε Πλατινί, εσύ και οι απονομές σου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ