ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μέτρα ασφαλείας για τους... 310

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μέτρα ασφαλείας για τους... 310

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έγινε και ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, ήταν απολύτως διαδικαστικού χαρακτήρα. Διαβάστε αναλυτικά τι αποφασίστηκε.

Μέχρι ακόμα και πέρυσι, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πριν από έναν τελικό, ήταν μια πολύ κρίσιμη υπόθεση. Ειδικά εαν επρόκειτο να βρεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Όμως, με τα φετινά δεδομένα η σύσκεψη ασφαλείας που έγινε και ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, ήταν απολύτως διαδικαστικού χαρακτήρα. Άλλωστε δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βγει ένα πλάνο για την περιφρούρηση των... 310 που θα παρακολουθήσουν τον τελικό. Διότι τόσες θα είναι οι προσκλήσεις που θα δοθούν από την ΕΠΟ και από τις δυο ομάδες (250 και από 30 Ολυμπιακός και ΑΕΚ).

Πάντως στη σύσκεψη, τέθηκε το ζήτημα των οικογενειών των ποδοσφαιριστών, για τις οποίες πρέπει να υπάρξει ειδική πρόβλεψη προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν τον τελικό. Και είναι κάτι που θα εξεταστεί από την ΕΠΟ.

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών στελέχη της Ομοσπονδίας, ο αστυνομικός διευθυντής που τομέας ευθύνης του είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, εκπρόσωπος του Σταδίου και από την πλευρά του Ολυμπιακού οι Καραπαππάς και Παναγόπουλος και από την ΑΕΚ οι Μπόμπος και Αρκάδη.

Τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Ολυμπιακός και φιλοξενούμενη η ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει πως θα έχουν και τους αντίστοιχους πάγκους στο ΟΑΚΑ. Ενώ και οι 30 προσκλήσεις κάθε ομάδας, θα τοποθετηθούν στην κερκίδα από την μεριά του κάθε πάγκου. Και στη μέση θα είναι οι προσκλήσεις της ΕΠΟ. Συμφωνήθηκε να παραμείνουν κλειστά όλα τα μπουθ του ΟΑΚΑ, εκτός απ' αυτό της τηλεοπτικής μετάδοσης. Ενώ για τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του γηπέδου, θα εκπονήσει πλάνο η αστυνομία.

Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα, δεν υπήρξαν διαφωνίες και εντάσεις, ενώ ήταν σχετικά σύντομη, καθώς διήρκησε περίπου μια ώρα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ