ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι ρεβάνς των προημιτελικών αμέσως μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ζιλέ, Τσόσιτς EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα πρώτα παιχνίδια ξεκινούν δύο μέρες μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ για τη Super League.

Την Κυριακή (4/2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική της Super League. Δύο μέρες μετά έχουν ορισθεί οι ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπάρχουν πιθανότητες, δηλαδή, οι δύο ομάδες να κληρωθούν μεταξύ τους και να τεθούν αντιμέτωπες δύο φορές εντός ολίγων ημερών.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την κλήρωση των "8" και τις ημερομηνίες έχει ως εξής: " Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ρεβάνς των προημιτελικών αμέσως μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Οι ομάδες που έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην 4η φάση της διοργάνωσης είναι η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Λαμία, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι αγώνες για τους «8» του Κυπέλλου θα διεξαχθούν κατά τα διαστήματα 23-25/1/2018 (1η αγωνιστική) και 6-8/2/2018 (2η αγωνιστική)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτοί είναι οι "8" του Κυπέλλου Ελλάδας
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ