ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-1

ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-1
INTIME SPORTS

Δύσκολη πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΟΦΗ, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καλλιθέα στο Ηράκλειο, αλλά πήρε το εισιτήριο χάρη στη νίκη στο "Ελ Πάσο". Ακυρώθηκε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων.

Με τη φωτιά έπαιξε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο κόντρα στην Καλλιθέα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, αλλά πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στη νίκη με 1-0 στο "Ελ Πάσο".

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Παπάζογλου, ενώ στο 90' ο Φαγιέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Δίκαια διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για ακυρωθέν γκολ του Πίκολο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον παίκτη της Καλλιθέας να καταλογίζεται κακώς σε θέση οφσάιντ.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους

Διαιτητής: Γιαννουλάκης

Βοηθοί: Κουρομπίλια, Παστρωμάς

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (66' Μακουκούλα), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (46' Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Φραγκουλάκης (87' Νιμανί), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Καλλιθέα (Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Θεολόγου, Πίκολο, Καλαμιώτης, Φαγιέ, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Τόρες (63' Χαϊκάλης)

Γκολ: 8' Παπάζογλου / 90' Φαγιέ

Ανασκόπηση αγώνα

Μόλις στο 8ο λεπτό πήρε το προβάδισμα ο ΟΦΗ, με τον Παπάζογλου να νικά τον Λυμπερόπουλο μετά από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία της Καλλιθέας. Αυτό το γκολ έδωσε το δικαίωμα στους Κρητικούς να χαλαρώσουν εν όψει της συνέχειας, αφού είχαν ουσιαστικά ένα προβάδισμα δύο τερμάτων, σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Οι γηπεδούχοι το πλήρωσαν στη συνέχεια, με τον Πίκολο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταύρου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο βοηθός Παστρωμάς υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ, με συνέπεια ο διαιτητής Γιαννουλάκης να ακυρώσει το γκολ.

Το γκολ τελικά ήρθε για τους φιλοξενούμενους, με τον Φαγιέ να πιάνει κοιμώμενο τον Φερνάντες στο 90ό λεπτό και να σκοράρει με ένα μακρινό σουτ. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για την Καλλιθέα να διεκδικήσει την πρόκριση, αφού στα δύο λεπτά των καθυστερήσεων που απέμεναν, δεν κατάφερε να απειλήσει με δεύτερο γκολ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ