ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Big Brother" στον Ατρόμητο

"Big Brother" στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Έπειτα από πρωτοβουλία του Γιώργου Δώνη, συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου βιντεοσκόπησαν τις ευχές τους ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ και θα προβληθεί στους πρωταγωνιστές της ομάδας του Περιστερίου λίγο πριν τη σέντρα του Σαββάτου.

Μία πρωτότυπη ιδέα είχε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, προκειμένου να ντοπάρει τους παίκτες του ενόψει της σημαντικότερης αναμέτρησης στην ιστορία του συλλόγου, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο (30/04, 20.30).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα "Goal", ο Έλληνας προπονητής κάλεσε συγγενείς αλλά και κοντινά πρόσωπα των παικτών να βιντεοσκοπήσουν τις ευχές τους για την ομάδα και την κατάκτηση του τροπαίου, για τη δημιουργία ενός βίντεο που θα προβληθεί στους παίκτες την κατάλληλη στιγμή.

Πρόκειται για μία άκρως καινοτόμα ιδέα, που αδιαμφισβήτητα αναμένεται να αποτελέσει ισχυρό ψυχολογικό... ντοπάρισμα λίγο πριν το πρώτο λάκτισμα στο "ΟΑΚΑ", το βράδυ του Σαββάτου.

Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να γίνει γνωστό και το πριμ που θα "καρπωθούν" οι παίκτες σε ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου.

Ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο το οποίο θα δώσει η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Γιώργος Σπανός, προκειμένου οι παίκτες του να γράψουν τα ονόματά τους με "χρυσά γράμματα" στην πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα Πέμπτη οι παίκτες του Ατρομήτου θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο προκειμένου να μείνουν απερίσπαστοι ενόψει του μεγάλου τελικού.

Όσον αφορά την προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 και θα είναι εκείνη με την οποία ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή αναμένεται να δώσουν το "παρών" οπαδοί της ομάδας προκειμένου να ντοπάρουν ηθικά παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Παρασκευής (σ.σ. 29/03, 11.30) οι Γιώργος Δώνης και Κώστας Νεμπεγλέρας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο Ολυμπιακό Στάδιο και στις 19.00 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η μοναδική προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ