ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Βασιλειάδης έστειλε στον Σιμιτζόγλου το αίτημα του ΠΑΟΚ

Ο Βασιλειάδης έστειλε στον Σιμιτζόγλου το αίτημα του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, εστάλη από το Υφυπουργείο Αθλητισμού το έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Γ. Καραϊσκάκης στο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Μια εκ των πρωτοβουλιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της "στρατηγικής" της για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ ήταν και η αποστολή έγγραφου αιτήματος προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με το οποίο ζητά την ενεργοποίησή τους προς την Εισαγγελία Πειραιά.

Διότι η Εισαγγελία Πειραιά είναι η μοναδική που μπορεί να δώσει εντολή για αξιοποίηση του περιεχόμενου από τις κάμερες ασφαλείας του "Γ. Καραϊσκάκης" στο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Το αίτημα του ΠΑΟΚ διαβιβάστηκε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και στον αναπληρωτή του, Στέφανο - Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη. Και μάλιστα εκ του περισσού, καθώς ήδη είχε κοινοποιηθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά και στην ποδοσφαιρική εισαγγελία.

Ο λόγος; Ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει τέτοιου είδους αρμοδιότητες (όπως θα μπορούσε να έχει ενδεχομένως το Υπουργείο Δικαιοσύνης), ιδίως δε όταν έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία. Συνεπώς, το βάρος της απόφασης πέφτει στην ποδοσφαιρική εισαγγελία και γι' αυτό το - πολύ σημαντικό ίσως στην εξέλιξη της υπόθεσης - θέμα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ