ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Μήτσιος ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Μήτσιος ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού
Μήτσιος INTIME SPORTS

Ο ρέφερι από την Ήπειρο, Χρήστος Μήτσιος, ο οποίος είχε σφυρίξει και τον αγώνα των "ερυθρόλευκων" στην Βέροια, ορίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χρήστος Μήτσιος επιστρέφει έπειτα από τρεις μήνες σε παιχνίδι του Ολυμπιακού καθώς η ΚΕΔ τον όρισε στον αγώνα της Τετάρτης 27/1 για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ρέφερι από την Ήπειρο είχε διαιτητεύσει στις 31/10 το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Βέροια όταν οι οπαδοί του είχαν πετάξει στον αγωνιστικό χώρο δύο πυρσούς στο 19' και το 40'. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 43.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο Μήτσιος δεν είχε τιμωρηθεί, είχε οριστεί στο φινάλε του α' γύρου στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά όπου δεν είχε δώσει πέναλτι στον "δικέφαλο" στο 60' σε κεφαλοκλείδωμα του Ράμος στον Μυστακίδη ενώ έξι λεπτά αργότερα, κακώς είχε δώσει την εσχάτη των ποινών στον ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Γκνιάτιτς στον Τζαβέλλα. Από τότε δεν είχε παίξει σε άλλο παιχνίδι ως πρώτος διαιτητής.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίιπολης εξάλλου, ορίστηκε ο Δημήτρης Στυλιαράς που επιστρέφει από τιμωρία στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (1-1) την 14η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι ρέφερι των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ:Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Λάμπρου (Αν. Αττικής), 4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτ/νίας), Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), 4ος: Συμεωνίδης (Πιερίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:Μήτσιος (Ηπείρου), Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Νταλούκας (Τρικάλων), 4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ:Δελφάκης (Αρκαδίας), Βοηθοί: Ακριβός, Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)


TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ