ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Καλογερόπουλος στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο Καλογερόπουλος στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε στον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, που όμως είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί, ανάλογα με την τελική απόφαση των φιλοξενούμενων.

Τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που έχει οριστεί για την Μ. Τετάρτη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί.

Ο διεθνής ρέφερι είχε μείνει δύο μήνες εκτός ορισμών για την διαιτησία του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν τελειώσει το παιχνίδι με εννέα παίκτες είχαν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του.

Θυμηθείτε χαρακτηριστικά το ξέσπασμα του Παϊτίμ Κασάμι για τον Καλογερόπουλο μετά από εκείνο το ματς, όπου "έσπασε" το εντός συνόρων αήττητο των "ερυθρολεύκων".

Την περίοδο 2013-14 είχε διαιτητεύσει στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΠΑΟΚ 2-1 όπου ο «δικέφαλος» φώναζε γιατί δεν είχε αποβάλλει εκτός από τον Στοχ και τον Φουστέρ στους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ για το γκολ που είχε πετύχει. Ο Αθηναίος ρέφερι δεν είχε τιμωρηθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα όπως δεν τιμωρήθηκε - παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν - και για το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό (0-0, 10/4) όπου ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει πέναλτι για μαρκάρισμα του Χαμντανί στον Εβανζελίστα στο φινάλε του α' ημιχρόνου.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι: Ακρίβος (Αθηνών), Σίπκας (Πέλλας), Επιπρόσθετοι βοηθοί οι: Παπαπέτρου (Αθηνών), Δελφάκης (Αρκαδίας), και 4ος ο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).

Στον άλλο ημιτελικό, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ ορίστηκαν οι: Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Καρσιώτης (Κορινθίας), Επιπρόσθετοι βοηθοί: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Λαμπρόπουλος (Ηλείας), 4ος: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ