ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νόμιμη η παρουσία του Μπορμπαλάν στον τελικό

Referee David Fernandez Borbalan argues with Ajax's Davy Klaassen during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Referee David Fernandez Borbalan argues with Ajax's Davy Klaassen during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP IMAGES

Με πλειοψηφία 3-2 και με την ψήφο του Βαγγέλη Γραμμένου πέρασε από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ η παρουσία του Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, έθεσε ζήτημα νομιμότητας για την απόφαση της ΕΠΟ να φέρει ξένο διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (12/5, 20:30).

Εντέλει, το ζήτημα αυτό λύθηκε, καθώς συνεδρίασε ηΕπιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων και με πλειοψηφία 3-2 πέρασε τον ορισμό του Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν από την ΚΕΔ.

Οι κ.κ. Βακάλης και Στράτος μειοψήφησαν, ενώ στις τρεις θετικές ψήφους ήταν και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

Επομένως, δεν τίθεται ζήτημα νομιμότητας για την παρουσία του 45χρονου ρέφερι στον τελικό των δυο "Δικεφάλων".

Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ γίνεται λόγος για "κατ' εξαίρεση επιλογή", κάτι που προβλέπεται στον κανονισμό Διαιτησίας, επομένως ο Ισπανός μπορεί να σφυρίξει κανονικά τον τελικό, ενώ ενήμερες είναι και οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ