ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Να δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό"

"Να δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Παναχαϊκής εξέδωσε ανακοίνωση και ζητάει να αλλάξει η απόφαση και να δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή της καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και τον αναπληρωτή πρόεδρος της ΔΕΑΒ, Θοδωρή Νταβέλο να επιτρέψουν την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας στην Πάτρα την Τρίτη (23/9, 19:00).

Aναλυτικά η ανακοίνωση: " H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού και είναι βέβαιη ότι τόσο αυτή, όσο και η εισήγηση του προέδρου της Δ.Ε.Α.Β. οφείλονται σε παραπλάνηση. Κανένα στοιχείο επικινδυνότητας, όσον αναφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν έχει η συμπεριφορά των οπαδών και των ποδοσφαιριστών.

Οι διοικήσεις και της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός το αντιμετωπίζουμε ως ποδοσφαιρική γιορτή και ως μια μοναδική ευκαιρία οι ιστορικοί μας σύλλογοι να έρθουν πιο κοντά.

Το ίδιο το αντιμετωπίζουν και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας η οποία συσκέφθηκε με τις διοικήσεις των δύο ιστορικών συλλόγων και συγκεκριμένα οι Αστυνομικοί υποδιευθυντές κ.κ. Τσαούρδας, Μαρτζακλής, Τσούρας, ο διοικητής του Ε' Αστυνομικού τμήματος Πατρών κ. Κυριακόπουλος και οι εκπρόσωποι των ομάδων Παναχαϊκής και Ολυμπιακού κ.κ. Τσιριμπής και Παναγόπουλος πήραν μέτρα διοργανώνοντας μία ποδοσφαιρική γιορτή.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας πριν τον αγώνα θα βραβεύσει τον τεράστιο ποδοσφαιριστή της REAL Μαδρίτης και προπονητή του Ολυμπιακού Michel.

Είναι άδικο τόσο η πόλη των Πατρών, που δοκιμάζεται οικονομικά όσο και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, να στερηθούμε της οικονομικής ενίσχυσης που θα δώσει η εκδρομή των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού τόσο στους επιχειρηματίες της πόλης όσο και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Είμαστε βέβαιοι ότι μόλις ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Β. κ. Νταβέλος λάβουν γνώση της εισήγησης των μέτρων τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας θα ανακαλέσουν την απόφασή τους. Πρέπει επιτέλους να πάψει η πολιτεία να αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως πολεμικό γεγονός και θα πρέπει να το αντιμετωπίζει ως γιορτή".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ