ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Μπράβο" Καλύβα σε Καλογερόπουλο για την διαιτησία στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

"Μπράβο" Καλύβα σε Καλογερόπουλο για την διαιτησία στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

O Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έλεγε με σιγουριά στα αποδυτήρια πως η μπάλα είχε χτυπήσει στο στήθος του Χάρα στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού ενώ άκουσε και τον παρατηρητή Δημήτρη Καλύβα να τον δικαιώνει. Διαβάστε το story.

Κατηγορηματικός ότι η μπάλα δεν βρήκε το χέρι του Φράνκο Χάρα αλλά το στήθος του και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΚ για να δώσει την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος μετά το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

"Τα βλέπω όλα. Η μπάλα χτύπησε στο στήθος και μπήκε γκολ. Είμαι σίγουρος", έλεγε στα αποδυτήρια ο Αθηναίος ρέφερι, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα "Goal", με τον Καλογερόπουλο να τονίζει ακόμα πως δεν χρειάστηκε ούτε τη γνώμη του β' βοηθού Κυριάκου Μερκενίδη για να πάρει την απόφασή του.

Ο άρχοντας της αναμέτρησης ήταν επίσης σίγουρος πως η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του πλαγίου άουτ λίγο πριν βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά ο Αφελάι και ακολουθήσει το γκολ του Χάρα (με την κεφαλιά-ασίστ του Φορτούνη), ενώ τον δικαιώνουν για τις αποφάσεις του και τα λόγια του Δημήτρη Καλύβα.

"Ήσουν πενηνταρίσιος, αυτό φάνηκε από τη διαιτησία σου. Στις τεχνικές παραβάσεις που έδωσες ήσουν ισορροπημένος και αντικειμενικός.

Έπαιρνες άμεσα τις αποφάσεις σου χωρίς να έχεις διάθεση για πολιτική", του είπε ο παρατηρητής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, προσθέτοντας απλά ότι τα μόνα του λάθη ήταν που δεν έδειξε κίτρινη κάρτα σε Μανιάτη και Ανάκογλου σε κάποια μαρκαρίσματά τους.

Σύμφωνα πάντως με το ίδιο δημοσίευμα, ο Καλύβας επέπληξε τον β' βοηθό διαιτητή Μερκενίδη για τις δύο φορές που σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του οφσάιντ για τους Αραβίδη (στο 34ο λεπτό) και Μπαρμπόζα (στο 44ο λεπτό).

"Έκανες δύο λανθασμένες υποδείξεις και συνέβαλες στο να αυξηθεί η κακοπιστία. Ειδικά την πρώτη φάση την είδα ξεκάθαρα από την εξέδρα. Δεν χρειάζεται να κάνω χρήση βίντεο", του είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ