ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπάχαλο με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μπάχαλο με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδας!
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ συνεχίζει με τον ΟΤΕ παρά την ακύρωση της συμφωνίας από το Μονομελές Πρωτοδικείο και το Εφετείο, τον περασμένο Μάιο. Η ατάκα του Μάνου Γαβριηλίδη στο Sport24.gr.

Το πρωτάθλημα της Super League δείχνει να μπαίνει σε μία σειρά μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και σειρά παίρνει το Κύπελλο Ελλάδας! Η κλήρωση της 1ης φάσης θα γίνει στις 20/8, τα παιχνίδια θα αρχίσουν το τριήμερο 25-27/8 και οι αγώνες όπως τονίζουν στην ΕΠΟ, θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την τηλεόραση του OTE.

Εδώ όμως, υπάρχει θέμα αφού η σύμβαση που έχει υπογράψει η Ομοσπονδία για την τριετία 2013-16 με την κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD» (η οποία με τη σειρά της τα παραχώρησε στον ΟΤΕ) έχει κριθεί άκυρη από το μονομελές Πρωτοδικείο (υπ' αριθμόν 731/2014 απόφαση) αλλά και από το Εφετείο, παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από προσφυγή της Forthnet.

Σφυρίζει αδιάφορα

Η ΕΠΟ όμως, σφυρίζει αδιάφορα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης στο Sport24.gr "απ' ό,τι ξέρω, η Ομοσπονδία έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη".

Με απλά λόγια η Ομοσπονδία δεν προκηρύσσει νέο διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου της φετινής περιόδου, ούτε αναθέτει την κάλυψη των αγώνων στην Forthnet που είχε καταθέσει επίσης πρόταση αλλά συνεχίζει με τον ΟΤΕ και αγνοεί την απόφαση του δικαστηρίου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ