ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μιτιντζής: "Θέλουμε τον τελικό στο Καυτανζόγλειο"

Αεροφωτογραφίες του Καυτατζογλείου σταδίου κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρακλής - Πανιώνιος  
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Αεροφωτογραφίες του Καυτατζογλείου σταδίου κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρακλής - Πανιώνιος (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Καυτανζόγλειο, στάθηκε ο διευθυντής του σταδίου, Απόστολος Μιτιντζής. Επίσης, τόνισε ότι θα πρέπει η Θεσσαλονίκη να φιλοξενήσει ξανά μεγάλη διοργάνωση.

Ο διευθυντής του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μιτιντζής, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" κι ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στις 6 Μαΐου μπορεί να φιλοξενηθεί στην έδρα του Ηρακλή.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη (23/3) η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τόνισε ότι ο τελικός της διοργάνωσης θα λάβει χώρα σε ουδέτερη έδρα. Ανάμεσα στα γήπεδα που "εξετάζονται" για το αν πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις είναι και το Καυτανζόγλειο, με τον κ. Μιτιντζή να παραθέτει την άποψή του γι' αυτό το ενδεχόμενο.

Για το αν μπορεί ο τελικός να πραγματοποιηθεί στο Καυτανζόγλειο: "Ο τελικός του Κυπέλλου μπορεί να διεξαχθεί κάλλιστα στο Καυτανζόγλειο, μιας και φιλοξενεί αγώνες της Superleague. Έχει 28.000 θέσεις. Υπολογίστε περίπου και 4.000 κενά καθίσματα. Αυτό θα το ορίσει η αστυνομία. Εμείς φυσικά θέλουμε να φιλοξενηθεί ο τελικός στο Καυτανζόγλειο".

Για τη δυνατότητα να μην συναντηθούν οι οπαδοί κατά την άφιξή τους στο γήπεδο: "Μάλιστα, οι οπαδοί μπορούν να έρθουν από διαφορετικές κατευθύνσεις, ώστε να να μην χρειαστεί να συναντηθούν. Οι μεν θα έρθουν απ' τον περιφερειακό και οι δε από το κέντρο της πόλης".

Για την ανάγκη της Θεσσαλονίκης να φιλοξενήσει μεγάλη διοργάνωση: Είναι θέμα της ΕΠΟ που θα γίνει ο τελικός. Επιτέλους, όμως, πρέπει να έρθει πάλι μεγάλη διοργάνωση στην πόλη. Μετρημένοι είναι και οι αγώνες της Εθνικής εδώ. Με κάποιο τρόπο να αποκεντρωθούν όλα τα μεγάλα γεγονότα. Πρέπει να δει και η υπόλοιπη Ελλάδα μεγάλες διοργανώσεις".

Αναφορικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: " Με το ταρτάν είμαστε στην τελική φάση. Η δημοπράτηση κοντεύει να κλείσει χρόνο. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν τα έργα. Επίσης, το χόρτο είναι απ' το 2004. Κανένας χλοοτάπητας δεν αντέχει τόσα χρόνια. Θα αλλαχτεί και το έξω ταρτάν όπου φιλοξενούμε κι άλλες ομοσπονδίες εκτός ποδοσφαίρου, όπως εκείνη του ράγκμπι".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ