ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με τεσσάρα στους τέσσερις ο Πανιώνιος, 4-1 τη Λαμία

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Λαμίας με 4-1 και πέρασε στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος με χαρακτηριστική άνεση.

Στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος με ωραία μπάλα και τεσσάρα βρίσκεται ο Πανιώνιος ο οποίος επικράτησε της Λαμίας με 4-1 και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στα ημιτελικά.

Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά καθάρισαν το ματς και τη πρόκριση από το πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 και αν και δέχθηκαν γκολ πριν φύγει το ημίχρονο ήταν δύσκολο για την Λαμία να ανατρέψει το σκορ έχοντας φυσικά γνωρίσει και την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε δυο ακόμα τέρματα φτάνοντας σε μια ευρεία νίκη την οποία πανηγύρισε στο τέλος μαζί με τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαμίας.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική. Ο Μπάμπης Τεννές από την πλευρά του χρησιμοποίησε τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ. Έβαλε τριάδα στην άμυνα τους Αναστασιάδη, Πριντέτα και Ασίγκμπα. Ως μπακ χαφ έπαιξαν οι Παντελιάδης και Βασιλαντονόπουλος με τους Όμο, Μπλάζιτς και Πίτι να είναι στο κέντρο. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Τσούκαλος και Βάντερσον.

Με τεσσάρα στους τέσσερις ο Πανιώνιος, 4-1 τη Λαμία

Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε στο τέρμα τον Κότνικ με τον Βλάχο να παίζει στο δεξί άκρο και τον Σαραμαντά αριστερά ενώ οι Μπανανά, Σταυρόπουλος ήταν οι δυο στόπερ. Μπροστά τους αγωνίστηκαν οι Κόρμπος και Ουέλιγκτον ενώ στην τριάδα του 4-2-3-1 αγωνίστηκαν οι Μασούρας, Σαββίδης και Σπιριντόνοβιτς και στην κορυφή έπαιξε ο Ντουρμισάι.

"Καθάρισε" το ματς με δυο γρήγορα γκολ ο Πανιώνιος

Γήπεδο: "ΔΑΚ Λαμίας"

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Χ. Ακρίβος (Αθηνών)

4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):Mελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (36' Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Πριντέτα (56' Κουτρουμάνος), Πίτι, Τσούκαλος (46' Καραγιάννης), Βάντερσον.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Σαντάνα, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (74' Λάμπρου), Σαββίδης, Μασούρας (58' Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (65' Νίλσεν).

Γκολ: 40' Αναστασόπουλος/17'-54' Ντουρμισάι, 31' Μασούρας, 90' Λάμπρου

Κίτρινες: 83' Ασίγκμπα/20' Μασούρας, 23' Μπανανά

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας φυσικά να ανατρέψει και το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι. Οι προσπάθειες της όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Ο Πανιώνιος όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 16' με σουτ του Μασούρα που έφυγε έξω. Στο 17' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντουρμισάι. Ο Βλάχος από τα δεξιά γύρισε στον επιθετικό του Πανιωνίου που υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα έκανε και το πλασέ, νικώντας τον Μελίσσα και άνοιξε το σκορ χωρίς όμως να πανηγυρίσει.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασαν στο 2-0 στο 31' όταν ο Ουέλινγκτον επιχείρησε ωραία κάθετη πάσα προς τον Σπιριντόνοβιτς ο Μελισσάς βγήκε και απομάκρυνε τη μπάλα με την γροθιά του αλλά ήρθε ο Μασούρας που ακολούθησε τη φάση και με πλασέ έκανε δυο τα γκολ των "κυανέρυθρων".

ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Στο 36' ο Τεννές έβγαλε από την αναμέτρηση τον Όμο και πέρασε στη θέση του τον Αναστασόπουλο θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Μάλιστα η αλλαγή αυτή έκανε καλύτερους τους γηπεδούχους και πιο επιθετικούς.

Αρχικά στο 39' ο Ασίγκμπα από καλή θέση μέσα στην περιοχή απείλησε και δυο λεπτά αργότερα η Λαμία έφτασε στη μείωση του σκορ. Ο Αναστασόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στη περιοχή και πλάγια δεξιά, γύρισε, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι του Κότνικ και εν συνεχεία στο βάθος της εστίας.

Η Λαμία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 44' με τον Πίτι να εκτελεί το φάουλ από τα αριστερά και τον Αναστασιάδη να πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά με την οποία όμως έστειλε την μπάλα έξω.

ΣΚΟΡΑΡΕ ΠΑΛΙ Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ ΣΤΟ 55'

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι την υπεροχή αλλά τον Πανιώνιο να απειλεί πρώτος αρχικά με τον Ντουρμισάι και εν συνεχεία με τον Μασούρα στο 49'. Στο 55' ο Σπιριντόνοβιτς ήταν αυτός που βρέθηκε σε καίρια θέση για γκολ αλλά ο Μελλίσας έδιωξε σε κόρνερ.

Από το κόρνερ που εκτέλεσε στο 55' ο Σπιριντόνοβιτς όμως ήρθε το 3-1 για τη Λαμία και πάλι από τον Ντουρμισάι που πήρε την κεφαλιά νικώντας τον Μελλισά. Ένα γκολ που επίσης δεν πανηγύρισε ο φορ του Πανιωνίου που πέρσι είχε αγωνιστεί στην Λαμία.

ΟΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΛΑΜΠΡΟΥ

Με το σκορ στο 3-1 το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και οι δυο προπονητές επιδόθηκαν σε αλλαγές βάζοντας νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν φάσεις και να πέσει ο ρυθμός.

Ο Πανιώνιος βρήκε ένα ακόμη γκολ με τη λήξη ουσιαστικά της αναμέτρησης. Ήταν το 90' όταν ο Λάμπρου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε μια προσποίηση και εν συνεχεία πλάσαρε τη μπάλα πάνω από τον Μελισσά για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Με τεσσάρα στους τέσσερις ο Πανιώνιος, 4-1 τη Λαμία

(τα στατιστικά της αναμέτρησης)

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το 1-0 του Πανιωνίου. Έχοντας το υπέρ του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι ο Πανιώνιος βάζοντας ένα ακόμη γρήγορο γκολ καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση αρκετά νωρίς.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το σύνδεσμο της Δωδεκανήσου. Αρκετά καλή η διαιτησία του διεθνή ρέφερι. Μοναδικό σοβαρό του λάθος το μαρκάρισμα που δεν είδε του Σαραμαντά πάνω στον Αναστασόπουλο με τον παίκτη της Λαμίας να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Ντουρμισάι. Πολύ καλό παιχνίδι από τον φορ του Πανιωνίου ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο νεαρός επιθετικός δεν πανηγύρισε κανένα γκολ μάλιστα καθώς δεν ξέχασε ότι πέρυσι έπαιζε στην Λαμία.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το χειροκρότημα στον Κόρμπο. Ο αρχηγός του Πανιωνίου έγινε αλλαγή πριν τελειώσει το παιχνίδι και τον χειροκρότησαν τόσο οι φίλοι της ομάδας του όσο και οι φίλοι της Λαμίας που ήταν στο γήπεδο.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η αμυντική λειτουργία της Λαμίας. Κακή αμυντική λειτουργία συνολικά από την ομάδα της Λαμίας σε ένα παιχνίδι που γνώρισε εκ των προτέρων ότι δεν πρέπει να δεχθεί γκολ αν ήθελε να περάσει στην επόμενη φάση. Δέχθηκε όμως τέσσερα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ