ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με ελάχιστες προσκλήσεις και τον Σιδηρόπουλο διαιτητή

Με ελάχιστες προσκλήσεις και τον Σιδηρόπουλο διαιτητή
ΟΑΚΑ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προσκλήσεις, όχι με μαθητές όπως αναφέρει η απόφαση του Σταύρου Κοντονή και με τον Τάσο Σιδηρόπουλο, εκτός απρόοπτου, διαιτητή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το μέτρο της διεξαγωγής του αγώνα με μαθητές, δεν προχώρησε από την ΕΠΟ που είναι υπεύθυνη για τον τελικό κυρίως γιατί τα σχολεία είναι κλειστά για το Πάσχα και θα ανοίξουν στις 9 Μαϊου και υπήρχαν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τους συνοδούς τους αλλά και γενικά το πλαίσιο για τα μέτρα ασφαλείας και άλλα ερωτηματικά που έθεσε εξ' αρχής της ΕΠΟ όπως το πως θα διασφαλιστεί ότι οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους γονείς τους και δεν θα παρεισφρήσουν στις εξέδρες άσχετοι.

Η απόφαση είναι να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και κάθε ομάδα θα προμηθευτεί με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων. Όχι από 30 όπως προβλέπει ο ΚΑΠ για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά λίγο περισσότερες. Ο αριθμός θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τον διαιτητή του τελικού, αν και είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση για ξένο ρέφερι, δεν έγινε σχετική αναφορά στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα οριστεί "άρχοντας" του τελικού ο κορυφαίος Έλληνας εν ενεργεία ρέφερι σύμφωνα με τηνUEFA(τουλάχιστον) Τάσος Σιδηρόπουλος.

"Όταν έχεις διαιτητή που θα πάει στο Εuro(σ.σ. Ο Σιδηρόπουλος έχει επιλεγεί ως 4ος για τοEuro 2016),τι θα του πεις; Ότι δεν σφυρίζει στον τελικό;" έλεγε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ