ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με αλλαγές στα Περιβόλια Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης

Με αλλαγές στα Περιβόλια Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης
Ράμος, Πλατανιάς INTIME SPORTS

Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Πλατανιά στα Χανιά και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (2/12) στα Χανιά με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Απόλλων Σμύρνης.

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης ενώ οι "κυανόλευκοι" αν κάνουν το διπλό θα εξασφαλίσουν αυτομάτως και την πρόκριση τους.

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε χωρίς επιπλέον προβλήματα την προετοιμασία του με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο κ. Παράσχος συμμετέχουν 18 παίκτες, οι οποίοι είναι: Κασωτάκης, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Τζιμότζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ζίκο, Ράμος, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ντίνας, Πάγκαλος.

Από την άλλη μετά το τέλος της προπόνησης και στον Απόλλων Σμύρνης ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Λαγό, Πολίτη, Τζιώρα, Παρπέξ, Κρητικό, Δεληζήση, Κύργια, Βάντερσον, Συμελίδη, Βαλεριάνο, Φατιόν, Καλέργη, Κονέ, Γκότοβο, Αρναούτογλου.

Πατήστε εδώ και δείτε βαθμολογίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ