ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ματσάρα στο Περιστέρι και 2-2 για Ατρόμητο - Βέροια

Ματσάρα στο Περιστέρι και 2-2 για Ατρόμητο - Βέροια
Σιόντης Μαρσελίνιο INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος δεν υπήρχε στο γήπεδο για 75 λεπτά κι έχανε με 2-0 από την Βέροια. Μέσα σε τέσσερα λεπτά όμως έφερε το ματς στα ίσα! Φωνάζουν για το πέναλτι στο δεύτερο γκολ οι γηπεδούχοι (VIDEO).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Βέροια να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να πιέζει την άμυνα του Ατρόμητου που από την αρχή φάνηκε πως δεν είχε τρόπο να σπρώξει τη μπάλα μπροστά. Έτσι, μόλις στο 5ο λεπτό η "βασίλισσα" είχε μία σημαντική διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Γκορμπούνοφ είπε όχι σε Άρτσε και Καϊκούτ.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε προσωρινά το παιχνίδι, όμως η Βέροια πατούσε καλύτερα και έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα τέρμα. Στο 22' 34' και 37' Μερεμπασβίλι, Μαλόν και Ετζενγκέλε αστόχησαν από καλή θέση. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο παιχνίδι ήρθε στο 42ο λεπτό με ένα σουτ του Μπρίτο που πέρασε ελάχιστα άουτ ( μετά από ωραίο συνδυασμό των Γοδόι, Λε Ταλέκ).

Γκολ στις καθυστερήσεις και στο ξεκίνημα!

Τελικά το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 45+2 του πρώτου μέρους. Ο Κούρος έκανε λάθος στα αριστερά και ο Γιουσούφ μπήκε στην περιοχή. Εκεί γύρισε στον Καϊκούτ που άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Μαγέφσκι με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ κάνοντας το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος η Βέροια πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Κιβρακίδης έκανε ένα μαρκάρισμα στην περιοχή του Ατρόμητου στον Μερεμπασβίλι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Η φάση είναι δύσκολη με τον Έλληνα αμυντικό να φαίνεται πως βρίσκει πόδια αρχικά. Όπως και να έχει, η Βέροια έκανε το 0-2 με τον Καϊκούτ από τα 11 βήματα στο 52'.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα και από τρίτο γκολ στο 74ο λεπτό, όμως ο Καϊκούτ φάτσα με το τέρμα πλάσαρε άουτ.

Γκολ με... σπόντα

Κι εκεί που όλα έδειχναν να τελειώνουν, ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-1 στο 84ο λεπτό. Ο Κούρος έκανε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Πούγγουρας έβαλε το πόδι του με τη μπάλα να αλλάζει πορεία και να μπαίνει γκολ. Οι γηπεδούχοι πήγαν να ισοφαρίσουν τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως ο Μαρσελίνιο κοντά στην μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ!

Οι γηπεδούχοι που ξύπνησαν στα τελευταία δέκα λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα στο 88ο λεπτό με κεφαλιά του Λαζαρίδη και έφεραν τα πάνω-κάτω. Ο Ατρόμητος τελείωσε με δέκα παίκτες τον αγώνα, καθώς αποβλήθηκε ο Μαρσελίνιο.

Δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης Ατρόμητος - Βέροια 2-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Λαζαρίδης, Μπόρισλαβ Στόϊτσεφ, Κιβρακίδης, Γοδόι, Ουσέρο (Πίτου Γκαρσία 46'), Μίλος Στόιτσεφ (Μπαστακός 74'), Μπρίτο (Λημνιός 58'), Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ.

Βέροια(Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νάστος (Ετζενγκέλε 31'), Μαραγκός, Μαλόν, Σιόντης, Πούγγουρας, Γιουσούφ (Γεωργιάδης 64'), Μαγιέφσκι, Καϊικούτ, Μεραμπιασβίλι, Άρτσε (Νέτο 75').

Γκολ: Κούρος (σουτ 84'), Λαζαρίδης (κεφαλιά 88') -- Μαγέφσκι (45+2' σουτ), Καϊκούτ (52' πέναλτι).

Κάρτες: Κιβρακίδης (κίτρινη 52'), Άρτσε (κίτρινη 55'), Μαγέφσκι (κίτρινη 69'), Γοδόι (κίτρινη 70'), Λόπεθ (κίτρινη 79'), Νέτο (κίτρινη 85'), Γεωργιάδης (κίτρινη 89'), Μαρσελίνιο (κόκκινη 91').

Ο MVP του αγώνα

Ο Μαγέφσκι έκανε σπουδαίο παιχνίδι τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Είναι σπουδαίος παίκτης και έχει πάρει... μπρος την κατάλληλη στιγμή.

Μας άρεσε

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις. Ειδικότερα στα τελευταία δέκα λεπτά έγιναν απίστευτα πράγματα με τον Ατρόμητο, που ήταν τραγικός για 75 λεπτά, να ισοφαρίζει.

Δεν μας άρεσε

Ο Ατρόμητος στα πρώτα 75 λεπτά. Οι Περιστεριώτες δεν υπήρχαν στο γήπεδο και οι επιλογές στους στην επίθεση ήταν τραγικές. Το γκολ του Κούρου, ωστόσο, "ξύπνησε" την ομάδα του Γρηγορίου που διεκδίκησε τη νίκη.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ