ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μάντζιος: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, έχει δίψα η Ξάνθη"

Μάντζιος: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, έχει δίψα η Ξάνθη"
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, μίλησε στο "Sport 24 Magazino" στους 103,3 και στους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (23/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, μίλησε στο "Sport 24 Magazino" στους 103,3, για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (23/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη.

Για τον τελικό κυπέλλου και ανμπορεί η Ξάνθη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και να αντέξει το βάρος ενός τελικού: "Επειδή το έχω ζήσει ως παίκτης του Πανιωνίου, είναι ένα ματς στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά επειδή υπάρχει θέληση και δίψα από πλευράς Ξάνθης, πιστεύω ότι έχει δυνατότητες να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Αυτό το κίνητρο που έχουν τα παιδιά της Ξάνθης, της δίνουν πιθανότητες να κατακτήσει το κύπελλο".

Για το πως θα αντιμετώπιζε τους ερυθρόλευκους ως προπονητής της Ξάνθης και που θα πρέπει να τους “χτυπήσει” η Σκόντα: "Θα είναι ένα ματς το οποίο η Ξάνθη θα το πάει στην κόντρα. Για τα μεγάλα αποτελέσματα που πήρε και τις μεγάλες νίκες, βασίστηκε στην κόντρα επίθεση. Σίγουρα, μετά την έλευση του κυρίου Λουτσέσκου έδειξε μία σταθερότητα ως ομάδα, είναι σοβαρή και έχει πλάνο. Και αύριο, έτσι πιστεύω ότι θα πάει το παιχνίδι η Ξάνθη. Όπως είπα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά θα είναι μεγάλο λάθος να ξεγράψουμε την Ξάνθη".

Για το που θα έριχνε το βάρος, αν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ξάνθη: "Η Ξάνθη είναι ομάδα του προπονητή και στηρίζεται σε δυο – τρεις παίκτες – κλειδιά. Ο νούμερο ένα κίνδυνος είναι ο Κλέιτον, ωστόσο διαθέτει και άλλους παίκτες που χρίζουν προσοχής, όπως ο Σολτάνι. Το Α και το Ω, όμως, είναι το πως θα παρουσιαστεί αύριο Κλέιτον".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ