ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λυσάνδρου και Μπάγεβιτς έδωσαν συγχαρητήρια για τη φιλοξενία

Λυσάνδρου και Μπάγεβιτς έδωσαν συγχαρητήρια για τη φιλοξενία
EUROKINISSI

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδωσαν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κύλησε δίχως εξωαγωνιστικά προβλήματα. Η αποστολή της Ένωσης έφτασε στο γήπεδο, παρέμεινε για τη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε δίχως προβλήματα και γι' αυτό οι άνθρωποί έδωσαν συγχαρητήρια στους γηπεδούχους.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των "κιτρινόμαυρος", Μηνάς Λυσάνδρου, καθώς και ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, για την ατμόσφαιρα των φιλάθλων στις κερκίδες, και τη φιλοξενία στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, αυτό δήλωσε και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, στην κάμερα της "Cosmote TV": "Πήραμε συγχαρητήρια από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την ΑΕΚ. Μακάρι στο γήπεδό μας να διεξάγονται τέτοια ντέρμπι. Ήταν άψογοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, πρέπει να ομολογήσω. Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Μπήκαν στα αποδυτήρια και δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό. Προκαλώ οποιονδήποτε από τους διαιτητές ή την ΑΕΚ να πει κάτι. Τα αποδυτήρια των διαιτητών και της ΑΕΚ ήταν ανοιχτά και έβλεπαν τα πάντα. Ελπίζω το ίδιο πράγμα να γίνει στο ΟΑΚΑ, αν θέλουν αναβάθμιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο διάφοροι διαιτητοπατέρες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ