ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λεβαδειακός-Αστέρας Μαγούλας 3-2

Λεβαδειακός-Αστέρας Μαγούλας 3-2
INTIME SPORTS

Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον τερματοφύλακά του ο Αστέρας Μαγούλας προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος "πετώντας" έξω από τον θεσμό τον Λεβαδειακό παρά τη νίκη του με 3-2.

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ακόμη ομάδα έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος και μάλιστα με γκολ του αντίπαλου τερματοφύλακα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 93' λοιπόν ο γκολκίπερ του Αστέρα Μαγούλας Κασμερίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό να είναι ο νικητής να αλλά να μένει εκτός Κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-1.

Έτσι η ομάδα της Football League με τα δύο γκολ που πέτυχε στο τελκευταίο δεκάλεπτο του αγώνα πήρε την πολύ μεγάλη πρόκριση στην φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δείτε εδώ το LIVE των αγώνων

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος.

Αστέρας Μαγούλας (Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης).

Γκολ: Ορτέγκα (25', Λεβαδειακός), Ροτζέριο (46', Λεβαδειακός), Μπούστο (86', Λεβαδειακός)-Νόνης (83', Αστέρας Μαγούλας), Κασμερίδης (93', Αστέρας Μαγούλας)

"Χτύπησε" στο τέλος ο Αστέρας

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με συρτό σουτ του Ορτέγκα στο 25ο λεπτό.

Η ομάδα της Βοιωτίας συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά χωρίς να πετύχει δεύτερο γκολ σχετικά νωρίς για να καθαρίσει.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός έκανε το 2-0 στο 47' με προβολή του Ροτζέριο, μετά από διώξιμο του Κασμερίδη σε σουτ του Μάντζιου.

Τα λεπτά του αγώνα περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με το τελευταίο δεκάλεπτο να παίρνει η αναμέτρηση "φωτιά".

Στο 83' ο Αστέρας Μαγούλας μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Νόνη από σέντρα του Στρατάκη. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου αγώνα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα (85') ο Λεβαδειακός κατάφερε να πετύχει το 3-1 με σουτ εκτός περιοχής από τον Μπούστο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Λεβαδειακός θα προκρινόταν, υπολόγισε χωρίς τον Κασμερίδη.

Στο 93' λοιπόν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας Κασμερίδης πέτυχε γκολ με κεφαλιά κάνοντας το τελικό 3-2 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ