ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λειψός για την πρόκριση ο ΟΦΗ

Λειψός για την πρόκριση ο ΟΦΗ
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 0-0 στον πρώτο αγώνα στο Ηράκλειο αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για ΟΦΗ και Αχαρναϊκό. Την Κυριακή (18/9, 15.00) στη Νέα Σμύρνη θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό στο πρώτο παιχνίδι, για την 1η αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (18/9, 15.00) στο γήπεδο του Πανιωνίου, και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κομεσίδης (προσαγωγός), Μπουρσέλης (προσαγωγός), Χίσι (διάστρεμμα), Νάστος (κοιλιακούς), καθώς και οι Μάνος, Ροβίθης, Βρεττός, Μπολάκης, Σουλέ, Κασμερίδης, Τουγλής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Αντουκόρ, Ράντι, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊτς, Βουό, Βαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ογκμποε, Φαζός, Χαντί, Kοντογιάννης και Μανιαδής.

Λειψός για την πρόκριση ο ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την άλλη μεριά ο Αχαρναϊκός. Οι "πράσινοι" γνωρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί, αλλά με... όπλο το θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν πώς μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Η αποστολή δεν παρουσιάζει καμία αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο τεχνικός, Δημήτρης Αρναούτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καραντασιάδη, τον τραυματία Ντούνγκα και τον Βραζιλιάνο Τζέφερσον του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί.

Η 19άδα: Αποστολίδης, Ψύχος, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Αναστασίου, Μαρής, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Τζιώρας, Γουέρε, Ματσούκας, Ζαχαρός, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Ντάγκρας, Ψιάνος, Πλαβούκος, Παπανικόλας.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ