ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λασκαράκης: "Θα είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε και αγώνα Champions League"

Λασκαράκης: "Θα είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε και αγώνα Champions League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης, ανέφερε πως το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο κατά 99% και πως μετά τον τελικό θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και αγώνα Champions League.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero FM" μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος ανέφερε πως το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο κατά 99% και πως μετά τον τελικό θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και αγώνα Champions League, θέλοντας να δείξει ότι τα βελτιωτικά έργα που γίνονται, έχουν αλλάξει πλήρως την εικόνα του Σταδίου ενόψει τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (6/5, 20:30).

"Έχουμε υπερβεί τους εαυτούς μας κατά πολύ, τηρουμένων των αναλογιών του λίγου χρόνου που είχαμε. Ο αγώνας ορίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή. Ξεκινήσαμε αγώνα δρόμου για να κάνουμε κατάλληλο το γήπεδο για αγώνα. Θεωρώ ότι τα έχουμε καταφέρει. Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών, δεν έχουμε εκκρεμότητες. 10-12 κάμερες υψηλής ανάλυσης τοποθετούνται τώρα, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο γήπεδο, στα δημοσιογραφικά θεωρία, έχουν τοποθετηθεί αυτά που έπρεπε στις κερκίδες και λύθηκαν προβλήματα που υπήρχαν ενώ κι ο τάπητας είναι σε άριστη κατάσταση. Είμαστε κατά 99% έτοιμοι. Μετά από αυτό τον τελικό και τα έργα που έγιναν αν το αφήσουν οι φίλαθλοι όπως θα το βρουν θα είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε και αγώνα Champions League", δήλωσε αρχικά.

Για τις ελλείψεις που ανέφερε η επιτροπή ελέγχου του γηπέδου, ανέφερε: "Χρονοκαθυστέρηση έχει η αρμόδια επιτροπή ελέγχου, η οποία αναφέρεται σε ελλείψεις από το 2014. Έκτοτε βέβαια γίνονται αγώνες. Και σε αυτά τα σημεία έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα μετά από έλεγχο. Θα μπουν 40 χημικές τουαλέτες. Έχουν τροποποιηθεί τα δημοσιογραφικά. Έχουν γίνει φοβερά έργα. Το σοβαρότερο θέμα που τακτοποιήθηκε ήταν αυτά που αφορούσαν τα θέματα ασφαλείας. Να καταστήσουμε το γήπεδο περισσότερο ασφαλές και για να μην υπάρξει πρόβλημα με τους οπαδούς των δύο ομάδων και για τη διευκόλυνση των αστυνομικών δυνάμεων".

Για μέτρα τάξης του τελικού για τη φιλοξενία οπαδών των δύο ομάδων, τόνισε: "Έχουν ληφθεί και προβλεφθεί μέτρα τάξης για μέσα στην πόλη του Βόλου από την αστυνομία. Για τις οργανωμένες μετακινήσεις υπάρχει συγκεκριμένο κλάδος της ασφαλείας. Για όσους έρθουν μεμονωμένα θα πρέπει να έρθουν από τον κόμβο του Βελεστίνου στην Εθνική οδό. Κι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να έρθουν από τη νότια πλευρά από τον κόμβο της Αγχιάλου".

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, σχολίασε: "Έχουν γίνει βελτιωτικές εργασίες στον χλοοτάπητα, αλλά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το γήπεδο χρησιμοποιούνταν από τον Ολυμπιακό Βόλο για τους εντός έδρας αγώνες του. Ήταν σε καλή κατάσταση, τώρα ήταν σε άριστη κατάσταση".

Για το αν ήταν ένας στόχος η διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου αγώνα, απάντησε: "Διατηρώ ένα μικρό αίσθημα πικρίας γιατί ακούστηκαν πολλά για το Πανθεσσαλικό και τον ορισμό του τελικού εδώ. Για εμένα ως πρόεδρο ένωσης Θεσσαλίας ήταν μία πρόκληση να διεκδικήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι σε γήπεδο της ένωσης μας. Οι προσπάθειες που κατέβαλλαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι τεράστιας σημασίας και δεν μπορεί να παραγνωριστεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα άλλα γήπεδα που έπεσα στο τραπέζι ότι θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από το Πανθεσσαλικό. Με αγαστή συνεργασία προσπαθούμε να διοργανώσουμε μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Εκατοντάδες άτομα δουλεύουν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ