ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυριακίδης: "Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει"

Κυριακίδης: "Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει"
INTIME SPORTS

Ο γκολκίπερ της Ξάνθης, Δημήτρης Κυριακίδης αλλά και οι συμπαίκτες του Κλέιτον και Καρυπίδης στάθηκαν στα λάθη που έκανε η ομάδα τους και τα οποία στοίχισαν στην διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Όπως και ο αρχηγός της Ξάνθης, Θοδωρής Βασιλακάκης, έτσι και ο γκολκίπερ της ομάδας, Δημήτρης Κυριακίδης αλλά και οι Κλέιτον και Χρήστος Καρυπίδης στις δηλώσεις τους μετά τον τελικό του Κυπέλλου στάθηκαν στα λάθη που στοίχισαν αλλά και στο χρονικό σημείο που έγιναν.

Αρχικά ο Δημήτρης Κυριακίδης είπε στην κάμερα του "OΤΕ TV":

"Στο ποδόσφαιρο όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Εμείς δεν θέλουμε να σταθούμε στην κακιά στιγμή αλλά ήταν ένα γκολ σε ένα δύσκολο σημείο καθώς ήθελε δευτερόλεπτα για να λήξει το ημίχρονο.

Αυτά συμβαίνουν στον καθένα από εμάς έτυχε να είναι ο Μανώλης. Δεν σταθήκαμε εκεί γιατί είχαμε πίστη και το δείξαμε με την απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά όταν δεν κάνεις γκολ στον Ολυμπιακό και κάνεις ένα λάθος και το πληρώνεις χάνεις και τον τελικό.

Ναι όντως δεν ήμασταν όπως στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε και ένα δεύτερο γκολ σε έ να δύσκολο σημείο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα και τα λάθη δεν συγχωρούνται".

Κλέιτον: "Δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε"

Από την πλευρά του ο Κλέιτον εμφανώς συγκινημένος υποστήριξε πως η ομάδα του δεν φοβήθηκε και δεν είχε τίποτα να χάσει λέγοντας αρχικά:

"Τα λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο και δυστυχώς μας κόστισε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στο ημίχρονο με το μηδέν ή ακόμα και μπροστά αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί αλλά έτσι είναι τα πράγματα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα κάνεις ένα λάθος και το πληρώνεις".

Και συνέχισε σημειώνοντας:

"Σίγουρα εντάξει παίζεις έναν τελικό θες να κερδίζεις. Χάνεις είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου, δυστυχώς χάσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε το είδατε στο ματς μπήκαμε δυνατά, διαβασμένοι, με αυτοπεποίθηση να παίξουμε το παιχνίδι μας και τα καταφέραμε".

Ο Βραζιλιάνος έκλεισε τις δηλώσεις του τονίζοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια και αναφέρθηκε και στον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ λέγοντας:

"Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που κάναμε φέτος έως εδώ αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε την κούπα. Πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια γιατί το αξίζει η ομάδα.

Με την ευκαιρία να χαρεί και ο κόσμος που έκαναν τόσα χιλιόμετρα. Το πίστευαν όπως και εμείς συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε εδώ και μας έδωσε μεγάλη βοήθεια"

Καρυπίδης: "Πρέπει να έχεις διάρκεια"

Όσο για τον Χρήστο Καρυπίδη στάθηκε ιδιαίτερα στα σημεία που μπήκαν τα γκολ του Ολυμπιακού καθώς είπε αρχικά:

"Θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι αλλά πρέπει να έχεις διάρκεια για να πάρεις έναν τελικό και πόσο μάλλον κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αν είχαμε σκοράρει πρώτοι θα ήταν ένα διαφορετικό μας. Δεχτήκαμε όμως ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα και μάλιστα ένα γκολ σε καίριο σημείο".

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια:
"Στα αποδυτήρια είπαμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια όπως στο πρώτο αλλά όχι και δεχτήκαμε και πάλι ένα γρήγορο γκολ που μας έκοψε τα πόδια".

Για το λάθος του Μπέρτου:
"Στο ποδόσφαιρο λάθη γίνονται. Έγινε ένα λάθος και έπρεπε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το δεύτερο ήρθε από μια καταπληκτική ενέργεια του Ντομίνγκες που επίσης κάναμε ένα λάθος και όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα τα πράγματα".

Για την πορεία της ομάδας;
"Νομίζω ότι σήμερα για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και άξια βρεθήκαμε στον τελικό. Ήταν πολλά τα θετικά και εμάς. Πολλά παιδιά βρέθηκαν για πρώτη φορά σε τελικό και είναι μεγάλη εμπειρία για όλους τους.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας βοηθήσει".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ