ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας, πράξη δεύτερη

Κύπελλο Ελλάδας, πράξη δεύτερη
INTIME SPORTS

Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων συνεχίζεται την Παρασκευή (12/9) το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ΑΕΛ στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας.

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα των επαναληπτικών αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην πρώτη φάση διεξάγονται αγώνες μεταξύ των ομάδων της Football League. Tην Παρασκευή (12/9) θα πραγματοποιηθούν τρεις αναμετρήσεις Λαμία 1964 - Ηρακλής, Φωκικός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ.

Λαμία 1964 - Ηρακλής

Η Λαμία υποδέχεται τον Ηρακλή και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 που είχε χάσει από τον Γηραιό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με δήλωση του, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

" Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο για το αυριανό παιχνίδι για να στηρίξει την ομάδα της Λαμίας, αλλά θέλουμε κόσμια συμπεριφορά απέναντι στους φιλοξενούμενους, γιατί ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός..." , δηλώνει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Στον Ηρακλή η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Λαμία σήμερα (11/9) το πρωί αμέσως μετά την προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές και η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στα Καμμένα Βούρλα. Συγκεκριμένα την αποστολή του Ηρακλή απαρτίζουν οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Πασάς, Τόσκας, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Σμίλτος, Βαλεριάνος, Κάσσος, Λουκίνας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης και Αγγελούδης.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές: Μπλάζιτς, Γκέλης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κωστόπουλος, Μάριτς, Γιενκά, Λεάντρο, Καμαρά, Μουμίν, Βασιλόγιαννης, Τσούρτσουριτς, Λαμπρόπουλος, Γκούρμα, Νεόφυτος, Φράγκος, Φατιόν, Αντωνίου , Αντωνόπουλος, Τσαμούρης.

Φωκικός - ΑΕΚ

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (12/9) τον Φωκικό στον επαναληπτικό του 4-0 στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα της Άμφισσας αλλά και την τοπική κοινωνία να περιμένει πως και πως τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πριν την έναρξη του αγώνα θα ηχήσει από τα μεγάφωνα του γηπέδου ο ύμνος της ΑΕΚ, ως ένδειξη σεβασμού από τον Φωκικό προς την Ένωση.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής, ενώ μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψουν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Αναλυτικά: Ανέστης, Ντούνης Π., Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Σαρρής, Φαγέ, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Ντακόλ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπακάκης, Αραβίδης, Ντούνης Μ. και Σβάρνας.

Στον Φωκικό αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως μία γιορτή και ο βοηθός προπονητής της ομάδας Γιάννης Λύτρας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον αγώνα της Παρασκευής. " Ο Φωκικός είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ. Εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η πρόκριση, αλλά εμάς ξεκάθαρα μας ενδιαφέρει πολύ η νίκη".

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ

Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου θα προσπαθήσει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά τη νίκη των "ερυθρόλευκων" με 1-0 στο Αλκαζάρ.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πλήρεις αφού Κασμερίδης και Ρόκας επέστρεψαν από τιμωρία, ο Ζέρης αποθεραπεύτηκε και έτσι ο Νίκος Παντέλης "πονοκεφαλιάζει" για αρκετές θέσεις στην ενδεκάδα.

Από την άλλη οι Λαρισαίοι θα πάνε στον Βόλο με νέο προπονητή μετά την λήξη της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Κώστας Παναγόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες. Αν και κεκλεισμένων των θυρών η αστυνομική διεύθυνση θα λάβει αυστηρά μέτρα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων

Παρασκευή (12/9)

Λαμία 1964 - Ηρακλής (0-1) (17:00)

Φωκικός - ΑΕΚ (0-4) (18:00)

Oλυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ (1-0) (20:30)

Σάββατο (13/9)

Φωστήρας - Νέος Αχαρναϊκός (0-0) (16:30)

Επισκοπή - Ηρακλής Ψαχνών (1-1) (16:30)

Aπόλλων Σμ. - Καλλιθέα (1-1) (17:00)

Κυριακή (14/9)

Πανηλειακός - Παναχαϊκή 2005 (0-3) (16:30)

Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα ΑΕ (1-0) (16:30)

AO Τραχώνων Αλίμου - Χανιά (0-4) (16:30)

Εθνικός Γαζώρου - Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) (16:30)

Τύρναβος 2005 - Πιερικός (1-0) (16:30)

Aγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός (0-0) (16:30)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ