ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κούτσης: "Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη"

Κούτσης: "Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Τέλος στην πορεία του Ηρακλή Ψαχνών στο Κύπελλο βάζει η ήττα από την ΑΕΚ όπως δήλωσε ο Γιώργος Κούτσης, που έκανε ειδική αναφορά στην αποβολή του Γουόρντεν. Ο Άγγελος Σικαλιάς ανέφερε από την πλευρά των παικτών.

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Κούτσης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τόνισε πως η ήττα της ομάδας του έβαλε τέλος στα όποια όνειρα για να συνεχίσει στην διοργάνωση.

"Αποχαιρετάμε το Κύπελλο με αυτό το αποτέλεσμα, δεν μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε στην επόμενη φάση του θεσμού, εκτός του αποτελέσματος μας κόστισε η αποβολή, γιατί χάνουμε έναν πολύτιμο παίκτη, διότι, όπως γνωρίζετε, για εμάς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, δυστυχώς χάνουμε έναν παίκτη σημαντικό", ανέφερε αρχικα και πρόσθεσε:

"Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη. Εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε να απειλήσουμε εκτός από 1-2 φορές. Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τα λάθη μας και επικεντρωνόμαστε. Να ευχηθώ στην ΑΕΚ και στον Δέλλα μέσα από την καρδιά μου, καλή συνέχεια. Να ολοκληρώσει τους στόχους της".

Ο Άγγελος Σικαλιάς ανέφερε από την πλευρά των παικτών: "Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Μας πίεσε. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν μέχρι το 40'. Καθόρισε το ματς αυτό το γκολ. Μετά δεχθήκαμε την αποβολή, δεν ξέρω αν ήταν όμως. Δεν είδα τη φάση. Μετά κλειστήκαμε πίσω. Κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς στην Κρήτη και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ