ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κόκκινη θύελλα στο Αίγιο

Κόκκινη θύελλα στο Αίγιο
INTIME SPORTS

Ύστερα από το 2-2 με τον Πλατανιά στο "Γ.Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο, έχοντας σκόρερ τους Καμπιάσο (23'), Ντομίνγκες (41'), Κολοβό (85') και Ερνάνι (89'). Σε βίντεο τα γκολ.

Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη ύστερα από το 2-2 με τον Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στο πρώτο μέρος βρήκαν στόχο οι Καμπιάσο (23') και Ντομίνγκες (41'), ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης χρίστηκαν σκόρερ οι Κολοβός (85') και Ερνάνι (89'), σε ένα ματς που οι Πειραιώτες μέτρησαν 75% στη κατοχή της μπάλας.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις την αντίπαλη εστία στο 14', αλλά το σουτ του Καμπιάσο ήταν άστοχο. Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως, ο Σαλίνο από τα δεξιά έβγαλε μία παράλληλη σέντρα, ο Φινμπόγκασον αρχικά δεν κατάφερε να την κοντρολάρει όπως θα ήθελε, αλλά ακολούθως άφησε την μπάλα στον Καμπιάσο που ερχόταν με ταχύτητα, με τον Αργεντινό χαφ με δυνατό αριστερό σουτ από την "καρδιά" της μεγάλης περιοχής να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, "γράφοντας" το 1-0 στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και φάσεις, με τους Πειραιώτες να έχουν την κατοχή της μπάλας. Στο 41ο λεπτό του αγώνα οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 στην αναμέτρηση. Ο Τσιμίκας προωθήθηκε από τα αριστερά, έβγαλε μία καλοζυγισμένη παράλληλη σέντρα, με τον Ντομίνγκες να παίρνει θέση και με κεφαλιά "ψαράκι' από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιγιάλειος προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού με αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφερνε κάτι ουσιαστικό. Στο 59' ο Ντομίνγκες έβαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα προς τον Φουστέρ, ο οποίος σούταρε στη κίνηση μέσα στη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε την μπάλα.

Στο 67΄Ο Ερνάνι έκανε κούρσα από τα δεξιά, είδε έξυπνα τον Φινμπόγκασον που έκανε κίνηση, του έστρωσε όμορφα την μπάλα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού εντός της περιοχής πλάσαρε στη κίνηση, αλλά ο Πίτκας έδιωξε την μπάλα άουτ σε κόρνερ.

Ο Παναιγιάλειος έκανε την καλύτερη του ευκαιρία στο 84', αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Στο 85' ο Καμπιάσο, από το σημείο της σέντρας σχεδόν, έβγαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα στον Κολοβό, ο οποίος από καθαρή θέση βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο και "κρέμασε" με έξοχη "λόμπα", διαμορφώνοντας το 3-0 στο ματς.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, δεν είχε... σταματημό, καθώς στο 89' ο Ερνάνι με σουτ εντός της περιοχής έκανε το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στην αναμέτρηση, με την κατοχή τους στη μπάλα να φτάνει το 75%.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:Καπίνο, Ντα Κόστα (Βούρος 62'), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81' Σεμπά), Ντομίνγκεζ (Κολοβός 62'), Φινμπόγκασον.

Η ενδεκάδα του Παναιγιάλειου:Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (Ρέλας 71'), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (Μαυρόπουλος 71'), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ